Australien, Goat Island

Eventyrrejsen

Kai har boet i Australien i 40 år af hans 60 årige liv og de sidste 8½ år har han haft Australiens nok mindste hotel med plads til 16 gæster, beliggende langt ude i den australske bush på en lille ø 250.000 kvm. Dog er der kun 100 km til Darwin. De sidste 22 km foregår med båd, hvilket tager ca. 45 min. Ved flodbredden ligger dette helt autentiske og unikke sted.

Er du ”bidt af en gal lystfisker” og kommer for at fange de helt fantastiske og store barramundier, vild med fotografere smukke og anderledes fuglearter, eller har du bare brug for at slappe helt af omgivet af den smukkeste og uspolerede natur, så er dette stedet for dig.

Du er dog nødt til at leje dig en lille båd for at komme dertil (ring/skriv for nærmere oplysninger) Øen er ikke så stor og en fantastisk måde at starte/slutte dagen på er en rundtur (ca. 2 km) ad øens snoede stier. Øen er dækket af bambus, som bliver op til 20 meter høje, så det er en helt speciel vandretur du kommer ud på.

Inden du tager ud og besøger Kai skulle du måske lige tilbringe et par dage i Darwin. Her kan du bl.a. opleve en af de mest populære attraktioner, som hedder Doctors Gully. Her kan du håndfodre fisk, der kommer fra havet og helt ind til stranden for at blive fodret med brød. Denne attraktion har eksisteret i over 50 år og er et meget populær blandt både store og små.

Wharf Precinct er en mole på havnen, som også fortjener et besøg. Her er hyggelige små restauranter og cafèer. Her finder du også et kæmpe akvarium med koraler og eksotiske tropefisk.

Er du vild med/interesseret i krokodiller, bør du måske besøge krokodillefarmen i Darwin og høre hvordan man opdrætter krokodiller og se hvordan de bliver fodret. Hvis du har mod på det kan du i restauranten bl.a. nyde en krokodilleburger.

En oplevelse du heller ikke skal snyde dig selv for er ”jumping cros cruises”. Ved bådbroen inden du begiver dig ad flodvejen til Kais unikke lille hotel, er der mulighed for at få følgende enestående oplevelse.

For ca. 175 danske kroner kan du i en time opleve store krokodiller på op til 6 meter springe op af floden for at fange det mad, der bliver hængt op på en stang langt over vandoverfladen. En ubeskrivelig og MEGET stor oplevelse for alle!

Påtænker du at besøge Australien og Kai er maj til oktober det bedste tidspunkt. Her er temperaturen omkring 32 - 33 grader (om natten ned til 20 grader) og der falder INGEN regn!

Et ophold på Kais autentiske lille hotel med den berømte Casey´s bar kan du få for 1298 kr. for et dobbeltværelse pr. nat. Prisen er for værelset og inkluderer ikke morgenmad. Rabat ved flere dage. Morgenmad kaffe/te, æg, bacon og burger kan fås for ca. 60 kr., ligeledes frokost. Aftensmaden kan f.eks. bestå af en T-bonesteak eller barramunda og kan fås for omkring 170 kr.

 Casey´s bar er meget populær. Måske en af de mindste, men absolut en af de bedste. Kai har et godt udvalg af øl, spiritus, vin, frugtsaft m.m. i baren Et godt sted at afslutte dagens fiskeri og Kai tager gerne en øl sammen med dig. Ellers er 9 ud af 10 der kommer her, lokale, så du skal nok have hentet nogle af dine engelske gloser frem, hvis du vil have en snak med andre end Kai.

Den solide hjemmelavede aftensmad kan nydes udendørs under stjernerne på den hævede veranda med udsigt over floden.

Du kan være heldig at se Casey ”hans” berømte krokodille komme for at slutte sig til selskabet og nyde sit eget måltid mad (og nej, det er ikke en af gæsterne J). Hendes mad serveres på egen tallerken nede ved floden.

Kai er en glad og bramfri mand, hvis far kommer fra Hobro. Han selv taler syngende fynsk :-)