Østrig, Obernberg

Obernberg, Østrig

Nyd bjergenes skønhed i en lille original tyrolsk bjergby med ca. 300 indbyggere.

Wippalen er en enestående, smuk og vild del af Tyrol beliggende kun 30 km fra Olympiade byen Innsbruck.

Oplev oprindelig natur på over 500 km velmarkerede vandrestier, som fører dig gennem stille skove og op til flotte klippetoppe og klare bjergsøer.

Hotellet i Obernberg er et fint og enkelt hotel med god mad. Beliggende midt i den smukkeste natur med direkte adgang til bjergene. Her kan du vandre i timevis, nyde stilheden, den fantastiske natur og de smukke bjerge.

7 dage på hotel i dobbeltværelse med helpension (frokost-madpakke), 3 guidede vandreture. 2 med (letforståelig) svensktalende guide (Joakim eller Caroline) og en med engelsk. Der ud over vandrekort og skræddersyede vandringsforslag samt en gratis billet til bjergliften Bergeralm (20/6 – 25/9) kun kr. 4998. 

Joakim voksede op i en af Wippdalens nærliggende dale, Gschnitzdalen, men han har også findlandssvenske rødder. Han har læst biologi på universitetet og taler flydende (let forståeligt) svensk. Udover sin biologiuddannelse er Joakim certificeret vandreguide og uddannet naturpædagog. 

Han har foruden sin store naturlige menneskekundskab også en passion for sport og meditation. 

Vil I hellere bo i lejlighed i stedet for på hotelværelse er det også muligt at leje en 7 personers lejlighed. Pris afhænger af hvor mange I er. Prisen ved 4 personer er kr. 6998 for en uge. Det er muligt at købe halvpension til kr. 20 euro for frokost + middag pr. person. 

Du kan flyve til Innsbruck og der vil du blive hentet og kørt til hotellet og tilbage til lufthavnen. Den service koster ikke noget.