Skotland

Dette skønne ægtepar besluttede at det var på tide at der skulle ske noget andet end det de var beskæftiget med. De har altid holdt at være omgivet af mennesker. Han var salgsingeniør og hun arbejdede for SAS i Kastrup Lufthavn.

De har brugt megen tid på at finde ud af hvad der var bedst for dem og fandt ud af, at Bed & Breakfast var det eneste ene for dem og de har ikke fortrudt et eneste øjeblik.

Flere gange rejste de til Skotland for at finde det rigtige B&B.

De har lagt vægt på  mange af de produkter de bruger til vores morgenmad skal være fra Skotland/lokal området  og/eller er hjemmelavet. Deres pølser og blodpølse kommer fra den lokale slagter hvor alt kødet kommer fra græsfodret kvæg.

Alle deres syltetøjer og marmelader er hjemmelavede lige som deres brød er hjemmebagt.

Pris pr. dobbeltværelse pr. nat 850 kr. inklusive lækker skotsk morgenmad.

Taxa til og fra lufthavnen ca. 250 pund (ca. 2000 kr.), hvis du du vil undgå at gøre selv. Når du først når frem, er forbindelsen til alle de små omkringliggende byer nemt at nå med bus og chaufførerne er så behjælpsomme.


Noget af det som var vigtigt for dem da de skulle beslutte hvor de skulle købe deres lille B&B var størrelsen på byen. Det er vigtigt for dem at de kunne blive en del af samfundet der. De elsker at når de går en tur på High Street, hovedgaden i Jedburgh, så hilser man på hinanden og får en lille sludder.

Selv om byen ikke er ret stor (ca. 3000 indbyggere) er der en livlig aktivitets kalender med bl.a. hand-ba, Callant festival, øl festival mange optog med sækkepiber og løbe festival med ultra løb 60 km (og dagen efter halv maraton) blot for at nævne nogle få stykker.

Fra Edinburgh tager det ca. 1½ time i bil. Er du ikke i bil har jeg en nem vejledning til, hvordan du nemt kommer til destinationen fra Edinburgh. Du kan også tage en taxa, som koster 80 GBP (små 700 kr.). Der er plads til 4 med god plads til bagage eller 6 personer med lidt bagage.

Vil du se billeder fra vores tur til Skotland i 2018, kan du klikke på "Ferie Skotland".

 Vil du hellere rejse til Skotland sammen med andre, så tryk på grupperejse Skotland.