Spanien, Barcelona

Mads er  sidst i tyverne. Han har boet i Barcelona i  trekvart år og er godt kendt i Barcelona. 

Mads har udsigt over Barcelona fra 7. sal, hvor han bor i en skøn lejlighed. Her kan du leje et værelse med eget bad. Der er også en lille stue og et lille køkken, som du kan benytte til at lave morgenmad, hvis du ønsker det. 

Der er også internet, samt mulighed for tøjvask. Til lejligheden hører også meget stor terrasse samt to swimmingpools på 5 sal. Sidstnævnte er fælles med andre brugere.

Lejligheden ligger 3-4 minuters gang fra stranden og 6 minuter til metro. Desuden grænser lejligheden op til en stor grøn park. Det tager ca et kvarter med offentligt trafik til midtbyen og ca en halv time hvis du ønsker at gå ind til f.eks. Ramblaen. Der er god og gratis parkering ved lejligheden, så her kan du stille bilen, hvis du kommer kørende og så kan du gå rundt eller tage metroen alt efter hvor meget energi du har :-) 

Lidt om Barcelona:

Gaudis bygningsværker fascinerer
Du kan slet ikke undgå at stifte bekendtskab med Gaudis fascinerende bygningsværker, når du rejser til Barcelona. Intet er overladt til tilfældighederne, så selv postkasser og dørhåndtag er designet, så det passer ind i en helhed. 

Gastronomi - Michelinstjerner og markeder
Barcelona tilbyder godbidder i alle prisklasser. Rejser du til Barcelona for at forkæle smagsløgene, bør du besøge Ferran Adrià sublime restaurant El Bulli. Foretrækker du selv at kokkerere på din rejse, kan du finde de bedste råvarer på nogle af de mange farverige markeder i Barcelona.

Byfester - party året rundt
Barcelona fester ca. 365 dage om året - der er hele tiden en ny festival, byfest, koncert eller happening et sted i Barcelona, som du kan opleve på din ferie. Sommernætter ved Middelhavet er som skabt til at være oppe længe på din ferie i Barcelona.

Kunstmuseer - smukke gader i hobetal
Er du kunstinteresseret byder Barcelona på et væld af museer i verdensklasse. Selv på en tur ned ad gaderne, vil du støde på kunst og monumenter, der er med til at gøre Barcelona til en af de mest spændende storbyer, du kan rejse til.

Shopping - mad, cava og designertøj
I Barcelona kan du vitterlig slippe dine fantasier løs når du shopper. Barcelona er modens mekka og det ses tydeligt i de mange shops med det nyeste inden for mode. Du kan også proppe kufferten med lækre fødevarer, som du ikke kan finde i Danmark. Ja der er stribevis af gode grunde til at rejse til Barcelona.

Strandene - vamos a la playa
Når du rejser til Barcelona kan du faktisk kombinerer storbyferie med strandferie. Lige ved foden af middelalderkvarteret i Barcelona ligger seks lysende kilometer med palmeklædte strande, som du kan slappe af på, efter du har vandret Barcelona rundt på kryds og tværs. 

Pris kr. 330 pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse og for en uge kr. 2398 pr. uge pr person i delt dobbeltværelse.

Pris kr. 475 for enkeltværelse pr nat og kr. 2998 for en uge.