Spanien, Miraflores de la Sierra

Danske Sine og hendes colombianske mand (som også taler dansk), har boet i Spanien de sidste 9 år. De har det skønneste lille hus på landet til udlejning tæt ved landsbyen Miraflores de la Sierra, 50 km nord for Madrid. Huset har en ugeneret have bygget på forskellige niveauer med en charmerende terrasse og masser af roser om sommeren.

Huset er på 100 kvm og der er sovepladser til 7 personer samt 1 opredning på sofaen i stuen, så der er mulighed for at nogle vennepar kan følges eller måske 2 små familier. Sengepladserne er fordelt således:

2 værelser med en dobbeltseng i hver
1 værelse med køjeseng + en ekstra seng
Der er 2 badeværelser. Et med bruser, badekar og toilet og et med bruser og toilet.

Huset er udstyret med sengelinned, dyner, håndklæder, træ til kaminen osv. og sengene er redt op, når gæsterne ankommer.

Der er desuden også vaskemaskine, tørretumbler, strygejern, strygebræt samt vaskemiddel til rådighed.

Drømmer du om at ligge i en hængekøje eller på en solseng og læse, omgivet af duften af roser og med mulighed for at tage en svalende dukkert i en lækker swimmingpool, når varmen bliver for ”meget”, så er du taget til det rigtige sted. I dette hus er dette nemlig muligt.

Efter dagens ”strabadser” kan du tilberede dejlig mad på den udendørs grill i sten og spise den på den rummelige og ugenerte terrasse, hvor der er borde og stole. Huset er beliggende i en smuk 750m2 have, som har en dejlig græsplæne område med træer og hængekøjer. Haven indeholder også en organisk køkkenhave, som giver de besøgende mulighed for tomater og andre lækre sæsonbestemte grøntsager.

Her er både fred og ro og alligevel kun 15 minutters gang til centrum af den maleriske landsby Miraflores de la Sierra.

I huset vil der ligge danske manualer med beskrivelser af området og seværdigheder, samt andre nyttige informationer såsom kort over området. Har du problemer eller spørgsmål vedr. området/oplevelser mens du befinder dig på stedet, er du meget velkommen til at ringe til Sine.

1 uges ophold kr. 6497 i perioden fra den 1. september til den 15. juni.

mere_om_miraflores_og_omraadet.pdf