Tyrkiet, Cirali

Livet er ”fedt”!

Det synes Joan og Tommy også. De har nemlig fundet deres eget paradis i Cirali i Tyrkiet.

I en lille bugt ligger deres lille hyggelige hotel, hvor de kombinerer deres kærlighed til sydens sol, gastronomi og hyggeligt samvær med god og nærværende kundeservice. På hotellet, som er beliggende 600 m fra stranden, er der 12 værelser, alle med bad/toilet og aircondition.

Joan er kok og har bl.a. undervist i madlavning og sund livsstil. Hun har i sit virke som ernæringsvejleder undervist overvægtige (hun har bl.a. medvirket i tv serien ”Livet er fedt”).

Tommy er muremester og har eget firma i Danmark. På hotellet er det dog hans evner som tjener og handyman, der trækkes på.

Vil du gerne spise sundt og have fokus på sund livsstil, så er dette stedet for dig. Du er dog også velkommen til at nyde et helt traditionelt ophold.

Har du lyst til at komme rundt og se området, er der mulighed for det på de mange spændende udflugter (tryk på linket "oplevelser Tyrkiet" nederst på siden)

Priser

1 uge inkl. halvpension pr. person i delt dobbeltværelse kr. 2798. Dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 3797 inkl. halvpension. Lille enkeltværelse kr. 2998 inkl. halvpension.

Vil du kun have morgenmad er prisen kr. 1998 kr. pr person i delt dobbelt eller delt twin værelse (2 senge). 

Afhentning i minibus med aircondition og retur til lufthavnen igen kr. 120 euro (900 kr). Skal betales direkte til destinationen. Er I flere kan I deles om afhentning og aflevering. Det tager cirka 1½  - 2 timer fra lufthavnen.

Vi arrangerer gerne en fælles tur, hvis I er en gruppe (familie, forening, singler, veninder eller andet) der er interesseret i en uge på dette skønne sted.

Tryk på "Oplevelser og seværdigheder i Cirali" og du kan se alle de udflugter, du kan komme med på oplevelser_og_sevaerdigheder_cirali.pdf

Vi du se billeder fra stedet kan du gøre det her.