Holland 2025

6. - 13. april (8 dage - 7 nætter)

Noget af det vi kan opleve er blomsterparken Keukenhof samt en hel dag i Amsterdam hvor vi bl.a. kan besøge Anne Franks Hus (hvis nogen ønsker det), se kirken på 3 sal, besøge hattemuseet, The Eye (filmmuseet) eller kattebåden. Vi kan planlægge ud fra, hvad du/vi ønsker at se.

Vi kommer til at bo i den skønne badeby Zandvoort i 3 nætter. I denne by har jeg boet 6 gange før. Byen ligger ud til havet med en super god strand, så hvis du er vinterbader, er det oplagt at bade her. Så bliver der 3 overnatninger i Giethoorn og denne gang tager vi 3 overnatninger.


Prisen for opholdet bliver kr. 5498  for 8 dage (7 nætter) på delt twin værelse med rigtig god morgenmad  (4 overnatninger i Zandvoort og 3 i Giethoorn), togbillet til Amsterdam, togbillet til Harlem, besøg i Keukenhof (inkl. entre), samt bidrag til Rejsegarantifonden.

Der er rigtig mange ting at se i Amsterdam og spændende museer at besøge. Der var bl.a. taskemuseum, kanalbådemuseum og tulipanmuseum. Jeg har ikke nået at se nogen af dem endnu og jeg har også fået et par andre på ønskelisten til turen i 2023, bla. "Eye", som er et utrolig fascinerende bygning og indeholder bl.a. et filmmuseum. Men det er meget mere end det. Der er biografer, udstillinger, en restuarant som er et "must" at besøge, ikke mindst pga. udsigten.

Et andet sted er Begijnhof. En grøn og fredelig oase midt i gågadekvarteret. Stedet har sin egen historie og her bor kun kvinder. Jeg kan også varmt anbefale den lille kattebåd og et besøg der (hvis man er vild med katte og har lyst til at høre om hjælpeorganitionen for katte). Vi fik set kattebåden i 2014.  

Giethoorn skal vi besøge for anden gang. Se billeder fra byen ved at klikke på Giethoorn.

Prisen for kørsel 150 euro pr. person.

Du kan vælge, at tage med på de udflugter du har lyst til og ellers bare blive "hjemme" og nyde en lang gåtur på stranden eller strandpromonaden og spise en lækker frokost på en af de mange hyggelige restauranter, der ligger nede på selve stranden. 

Turen foregår på den måde, at vi kører sammen derned. Jeg er med (ikke som altvidende guide, men som den der forsøger at samle trådene og holder øje med om alle har det godt). Jeg har sørget for hotelinkvartering og har forslag til program (det får du hjemmefra sammen med en deltagerliste, hvor du kan læse lidt om de andre deltagere). Selv om der er "et program", kan du fint vælge at tage ind til Amsterdam en ekstra dag, hvis du hellere vil det i stedet for at tage med os i f.eks. blomsterparken. 

Vi tager sammen ind til Amsterdam med tog (inklusive i pris for opholdet). Du får udleveret kort og så kan du vælge at gå sammen med dem, som har udtrykt ønske om at se de samme ting som dig, gå for dig selv eller gå sammen med mig. Det er nemt at finde tilbage til Zandvoort, som er en endestation. Vi kan sagtens følges tilbage, men du kan også vælge at blive længere inde i byen eller tage tidligere hjem.

For at deltage på turen er det vigtigt at du er et positivt, socialt, rummeligt og fleksibelt menneske. Du har selv ansvaret for at turen bliver en succes for netop dig. Jeg skaber rammerne og indholdet skaber vi sammen :-)

Du kan se flere smukke blomsterbilleder i galleriet her på hjemmesiden. 

Vil du se, hvad de deltagere i 2013 og 2014 synes om turen, kan du tage et kig her.

De gode overnatningssteder skal bestilles mindst et halvt år før, for at få dem til en god pris, så tilmeld dig i god tid.