Spanien, Camarles

Ebredalen (syd for Costa Durada)

Danske Viggo bor  i Ebredalen (syd for Costa Durado) i det skønne Spanien sammen med Tamara, som er uddannet læge på Cuba. De bor 50 m fra et gammelt bondehus ”Casita”  som er beliggende midt i en biologisk olivenlund med 400 oliventræer, som er flere hundrede år gamle. Det er denne casita, hvor du kan komme og bo. Ebredalen er et af de mest solrige sted i Spanien og det sker ofte, at der ikke falder regn fra maj til september. 

En gåtur i plantagens dal – der har fået lov at ”passe sig selv” – er en oplevelse man skal unde sig selv. Her ser man rosemarin, timian, figen og vin, johannesbrød, mandel- og valnøddetræ samt en grav.
 
Casitaen er 67 kvm + terasse. Her er en stue med 4 stole, bord og sofa, 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 med to enkelt sovepladser og et meget mindre rum (med 2 små køjer), pænt badeværelse med koldt/varmt vand og brus samt lille køkken. Der er plads til 5 - 6 personer i casitaen. Vaskemaskine er hos udlejer og det er tilladt at medbringe husdyr.

Der er 12 Volt Led lys og 220 W i opholdsrum til tv, radio, CD afspiller og vhs video. 

Der er varmt (tryk)/koldt vand I bruser og håndvask.

Opvarmningen foregår ved gas – og brændeovn. 

Vil du prøve at leve primitivt (egen brønd, brændeoven, gasvarmer/gaskomfur og lejlighedsvis varmt vand, samt kaffe på Madam Blå, så er dette stedet for jer.
 

Her er fred og ro og mulighed for den ultimative afslapning. Her står tiden stille. Der er mulighed for at låne spanske, engelske og danske bøger hos Viggo ligesom han har "et hav" af videofilm.

Der er mulighed for spændende udflugter med Viggo, bl.a. Mont Caro (se billeder i galleriet), eller Miravet (hyggelig lille by med gammel borgruin på toppen)  og der er endeløse strande kun 8 km fra casitaen.

En uges ophold kr. 3500 for 2 personer (ved flere personer ring eller skriv og forhør om prisen). Tidspunkt fra 3/1 - 10/3 2018 og igen fra den 3/11 - 15/12 2018. Rabat ved flere uger. 

Flyv til Barcelona. Her kan du leje en bil billigt (vi anbefaler gerne et godt og billigt udlejningsfirma). Vi gav 850 kr. for 1 uges billeje midt i september. for 5 år siden (det er dog nok steget lidt). Når du kører tilbage fra Viggo, kan du så aflevere bilen og evt. tilbringe et par dage i Barcelona.

Vil du ikke leje bil, så tag toget fra Barcelona til Camarles, hvor Viggo står og venter på dig/jer. Det tager ca. 3timer fra Barcelona og til Camarles og billetten koster 16 euro.

Vil du hellere være en del af en gruppe og med på en olivenplukkerferie hos Viggo, kan du her læse om olivenplukning i Spanien.