Færøerne 2018 - Natur- og kulturferie

20 - 30. august 2018 (11 dage) - Vi er pt. 5 deltagere og kan ikke være flere i udlejningsbilen, men lejer du selv en lille bil, kan du bo sammen med os, lave mad sammen med os og vi kan følges ud på alle udflugterne. Ring og høre om pris for at deltage på turen, hvis du selv lejer en bil.

Vi har besluttet at lave en endnu tur til Færøerne i 2018. Den kommer til at foregå sådan, at vi  hver især bestiller en flybillet til Vagar og ankommer næsten samtidig. Kan du ikke finde ud af det med flybillet bestilling, hjælper jeg dig gerne.

En flybillet kan fås helt nede til 2400 kr. (og billigere hvis du er heldig). 

Jeg sejler denne gang til Færøerne, så vil du følges med mig, kan vi deles om en 2 personers kahyt.

Der er plads til 4 deltagere + mig på turen og vi skal i år bo 3 forskellige steder (som jeg har fået anbefalet af andre). På sidste tur til Fæøøerne kom vi vidt omkring og oplevede så forskellige ting som: besøg hos en, der tidligere har været på camino-vandring med os i Spanien, lækker kage og kaffe i Mormors cafe, besøg i kirker, overværelse af barnedåb og kirkekaffe + naturligvis alle turistseværdighederne i området og nogle dage i Torshavn. Vi boede også på Suderø, som vi igen skal besøge.

Fotos fra 2016 kan du se her.

Det bliver 11 dage med fokus på natur, kultur, nærvær og samvær. Er du et varmt, rummeligt og positivt væsen med lyst til vat udforske Færøerne, så send mig en mail på Lillian[at]rejsenfordig[dot]dk og fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil med.

Vi laver morgenmad, madpakker til frokost og aftensmad sammen.

Pris kr. 6497 inkluderer:

Ophold i lejlighed i Torshavn, i et hus lige ned til vandet på smukke Suderø og overnatning nær Vagar (med heldagsbesøg på Mykines) samt helpention, guidede vandreture med lokal guide, hvor det er muligt og udflugter (ikke entre). 

Du kan her på dansk læse om Færøerne og alle de forskellige bygder/øer.

Skal du med på turen, er du også meget velkommen til at komme med forslag til, hvad du synes, det kunne være interessant at se.