Frankrig rundrejse -

Rundrejse i Frankrig 12. - 25. marts 2018 - fuldt booket (skriv hvis du vil med, hvis der bliver et afbud).

Vi har besluttet at gå foråret i møde i Frankrig og lave en rundrejse til 3 danske destinationer.

Vi vil helt sikkert starte med 4 overnatninger hos Helle i Auvergne. De bor ude på landet omgivet af den smukkeste natur. Her er "højt til loftet" og små hyggelige (bjerg) landsbyer med stenhuse og brostensbelagte gader.

Derefter tager vi til det skønne store hus for foden af Pyrenæerne.

Som sidste destination overvejer vi 4 overnatninger hos Leif og Lucy i en lille forstad til Cahors. Her kan vi nyde ture langs floden Lot og tage op og kigge op på Prins Henriks slot og handle i butikken ved slottet. Måske købe nogle flasker vin med hjem eller nogle flotte krus med Prins Henriks monogram.

Vi vil på vej ned og hjem overnatter på et par hyggelige hoteller, da det jo også er en del af turen.

Vi er på rejse i hele 14 dage og skal opleve en masse, men selvfølgelig er der også muligt at tage en afslapningsdag undervejs, hvor vi andre tager på tur og du nyder en dag "derhjemme".

Prisen pr. uge i delt twin værelse med morgenmad er 3600 kr. (7200 kr. for hele 14 dage inkl. overnatning ned og hjem). Tilskud til brændstof bliver omkring 200 euro.

Vi vil gerne have dig med hvis du er et positivt, fleksibelt og rummeligt menneske med respekt for anderes holdinger/meninger.