Østrig - Natur og kulturferie

7. - 15. oktober 2017 (8 overnatninger i Østrig) + 2 rejsedage

Flere har allerede henvendt sig vedrørende en tur til Østrig, så ønsker du følgeskab, kørelejlighed eller tilbyder selv kørelejlighed, så skriv eller ring til os. Så følges vi alle ad til Østrig i slutningen af uge 40.

Turen er blevet til en Østrigtur, hvor vi bor to forskellige steder. Hvis du vil læse mere om Obernberg (som er det ene af de hoteller, vi måske skal bo på og som ligger tæt på Innsbruck), så klikker du bare her og vil du se billeder derfra, kan du gå til galleriet. Det andet hotel ligger nær Salzburg i en charmerende lille by, der hedder Golling. Den har det hele. En imponerende slugt, et smukt vandfald, en flot kirke/kirkegård og skønne små forretninger. Vi boede her sidst i 2013.

Turen kommer til at koste kr. 6497 på delt dobbeltværelse inkl. ½ pension. Kørsel afregnes med den der kører og kommer til at koste 1500 - 1700 kr. alt efter hvem der kører og hvilken bil der køres i.

I Innsbruck og Salzburg ligger der flere spændende seværdigheder, som vi skal se. Skriv til mig på på Lillian[at]rejsenfordig[dot]dk hvis du vil høre mere om turen og hvad vil skal se. Og har du selv specifikke ønsker til noget, du gerne vil se, så kan det fint lade sig gøre også.

Vi overnatter på turen ned og hjem af hensyn til vores sjællandske deltagere. Overnatningen betales af deltagerne selv og vi overnatter på et billigt hotel (ca. 250 kr. inklusive morgenmad pr. person i delt dobbeltværelse med to senge).

Vi kører mod vores overnatningshotel i Tyskland fredag den 6. oktober om formiddagen og overnatter på hyggeligt lile hotel. Virkelig lækker morgenmadsbuffet i nostalgiske lokaler fyldt med smukt gammelt porcelæn overalt.

Vi kan nå at handle lidt ind ved grænsen på vej hjem og deltagerne fra Sjælland kan nå hjem inden alt for sent.

Vi samler deltagere fra Sjælland op på Kolding station og de sættes af igen mandag den 16. oktober sidst på eftermiddagen.

Der er 2 ledige pladser