Skotland - juli 2022

2. - 10. juli 2022 (9 dage - 8 overnatninger). 1 plads tilbage på skønt 3 personers værelse med søde værelseskammerater.

Det bliver en tur med både mulighed for et par korte gåture (det er naturligvis frivilligt) og lange vandreture for dem, der har tilmeldt sig vandreugen med 5 (eller 6) vandredage på "The borders Abbey" og to dage med udflugter. Vi skal se de flotte borge og deres smukke haver. Har du lyst er der også en udflugt til et whiskey distelleri.

Der er også optog/tatoo i Jedburgh på dette tidspunkt med tatto og flotte heste.

Der er også mulighed for at komme i kirke og til at besøge "vores" lagkagehus. Ligeledes går vi på pub en aften og hører spillemandsmusik (violin, sækkepibe osv.). Drikkevarer her er for egen regning. 

De korte gåture er på 2 - 5 km og vandringerne for dem der er på vandreferie bliver på 18 - 24 km med mulighed for at stoppe undervejs og tage bussen tilbage. Vi vandrer på "The Borders Abbey Way".

Vandreferie Skotland: prisen for de 9 dage (8 overnatninger), lækker morgenmad og aftensmad, transport til og fra lufthavnen (5 kvarter hver vej), bus/taxi til og fra alle startstederne, 5 (eller 6) dages vandring inkl. et hæfte med rutekort og tekst til ruterne, udflugt til Floors Castle og Kelso, samt bidrag til Rejsegarantifonden kr. 6997. I forhold til prisen på tidligere ture er aftensmaden nu inklusive samt vi tager 8 overnatninger i stedet for 7. 

Ophold Skotland: prisen for 9 dage (8 overnatninger), lækker morgenmad og aftensmad, transport til og fra lufthavnen (5 kvarter hver vej), bus eller taxi til og fra udflugtsstederne, besøg på Floors Castle og Abbotsford (the home of Sir Walter Scott), tur til Leader Foot og Scott`s Veiw, besøg i den hyggelige by Kelso, besøg på Whisky destilleri, søde deltagere på turen og bidrag til Rejsegarantifonden kr. 6998. I forhold til prisen på tidligere ture er aftensmaden nu inklusive og vi tager 8 overnatninger i stedet for 7. 

Flybillet er for egen regning, men der kan findes billige billetter, hvis du er ude i god tid.

Skal du have hjælp til flybilletbestilling, hjælper jeg gerne


Der er lagt vægt på  mange af de produkter de bruger til vores morgenmad skal være fra Skotland/lokal området  og/eller er hjemmelavet. Deres pølser og blodpølse kommer fra den lokale slagter hvor alt kødet kommer fra græsfodret kvæg.


Selv om byen ikke er ret stor (ca. 3000 indbyggere) er der en livlig aktivitets kalender i årets løb med bl.a. hand-ba, Callant festival, øl festival, mange optog med sækkepiber, og løbe festival med ultra løb 60 km (og dagen efter halv maraton) blot for at nævne nogle få stykker.

Vil du se billeder fra vores rejse i 2018, kan du klikke på "ferie Skotland". Vil du se billederne fra vores ferie i 2019, kan du klikke på Skotland billeder.