Tyrkiet - Vandreferie - vandring på "The Lycian Way"

 Årets vandretur 18. - 26. september 2020 (9 dage - 8 overnatninger)

 Kun 8 pladser, så tilmeld dig i god tid.

Vi vandrer 5 dage (med udgangpunkt fra hotellet eller fra andet sted, hvor vi så går tilbage til hotellet). Vi vandrer på The Lycian Way med Hassan som  guide.

Vi vandrer 3 dage, holder 1 dag fri og vandrer igen 2 dage og så 1 fridag mere (måske vandredagene byttes lidt rundt, da vi også skal til marked). Vi vandrer cirka 15 km (6 - 8 timer) hver vandredag og det er bjergvandring meget af det, så du skal være i RIGTIG GOD form, ikke være bange for højder eller for at udfordre dig selv.

Det er ikke vandring det hele. Vi skal også en aftentur op på "Det brændende bjerg", på heldagstur på havet (hvor man kan bade både fra båden eller bliver sejlet ind til stranden og bade derfra), på månesejlads med badning og aftensmad og selvfølgelig på indkøbstur, inden vi tager hjem igen.

Vi skal bo på et lille skønt dansk pensionat og opholdet er med (morgenmad, madpakke og aftensmad) alle dage.

 Pris for 10 dage (9 overnatninger) i delt twin room m morgenmad, madpakker og aftensmad (se ovenfor) kr. 3497 (1000 kr. ved tilmelding og kr. 2497, 8 uger inden afrejse.

450 euro for 
afhentning og aflevering i lufthavnen (minibus og små 2 timers kørsel hver vej), kørsel ud til alle startstederne, vandring inkl. lokal tyrkisk guide (som taler engelsk), entreer til alle seværdighederne vi vandrer igennem, kørsel til lørdagens marked, samt en heldagstur på vandet i lille turbåd (inkl. frokost), en aften sejltur (med spisning) hvor vi har mulighed for at bade og overnatte på båden, samt tur til Det brændende bjerg og til ruinbyen olympos og entre til disse. Dette beløb betales af hver deltager til pensionatet ved ankomst. Så ialt koster opholdet dig kr. 6847. 

Flybillet til Antalya skal du selv betale, men ved bestilling i god tid kan du få den helt ned til 1800 kr. Vi koordinerer ankomst, så der ikke skal køres 2 gange, da der er små 2 timers kørsel hver vej.

Vil du ikke vandre, men gerne med og deltage på alle udflugterne, koster turen 3497 kr. (ophold og mad) + 250 euro til destinationen for afhentning i lufthavnen, kørsel til alle udflugter (Det brændende bjerg og Olympos samt marked m.fl.) + entreer, heldagstur med turbåd inkl. frokost og aftentur med båd inkl. aftensmad og overnatning på båden, hvis det ønskes. De 250 euro betaltes til destinationen ved ankomst.

Frarådes det på tidspunktet for turen at rejse til Tyrkiet, får du selvfølgelig hele din indbetaling refunderet.

Vil du se billeder fra vandringen i 2017, kan du se dem ved at klikke på vandring Tyrkiet.