Østrig, Kaprun

Hos vore danske værtsfolk på det lille, autentiske og smukt beliggende østrigske alpehotel ved Kaprun, får I idyl og atmosfære for alle pengene.

Hotellet er ca. 120 år gammelt og er indrettet med originale østrigske møbler. Det flotte brusende vandfald løber lige ved siden af hotellet og den enestående natur ligger lige uden får døren.

Uden for døren går bjergbussen op til en af Østrigs største dæmninger. På europas største transportplatform hæves man op ad bjersiden. Derefter kører man videre med bus op til dæmningen.

Gå tur på dæmningen og videre op i bjergene eller bliv på dæmningen og nyd den fantastiske udsigt kombineret med en god frokost (medbring evt. madkurv).

Der er heller ikke langt til Ørneborgen, Ishulerne og Krimmler vandfaldende fra Kaprun og Zell am See med shoppingcentret og alle de spændende butikker ligger kun 20 km væk.

Familiære forhold. Et hotel hvor også børnene helt sikkert vil føle sig velkommen og set.

Er I til aktiv ferie er det muligt at købe en aktiv ferie her. 7 overnatninger inkl. ½ pension samt aktivitetspakke (riverrafting, MTB, klatring med instruktør, gletchervandring og trekking) kr. 4995 pr person. Børn kan deltage fra ca. 9 år.

Ferien kan også købes uden aktiviteter. 1 uge pr person inkl. morgenmad kr. 2998.
.