Andalusien med citrus lækkerier

28/3 - 5/4 2020 (9 dage - 8 overnatninger)

Vil du hjælpe Tina med at gøre hotellet forårsklar og samtidig få mere viden om citroner og lære at lave citrus lækkerier?


Dette er en aktiv ferie, hvor vi kombinerer vores hjælp til Tina med at høre hotellet forårsklar med en rundvisning i citronplantagen (900 økologiske træer), hører om de forskellige slags citroner og om høsten. Vi skal selvfølgelig have plukket lidt citroner til de 2 formiddage i Tinas store køkken, hvor vi skal lave citrus lækkerier og spansk paella.

Dag 1: Ankomst, afslapning og aftensmad
Dag 2: Rundvisning i citronplantagen, høre om citronerne og citronhøsten samt lave citrus lækkerier i køkkenet. Arbejdsdag om eftermiddagen.
Dag 3 : Marked om formiddagen - Lang arbejdsdag om eftermiddagen
Dag 4: Arbejdsdag om formiddagen - Lave citruslækkerier i køkkenet om eftermiddagen samt paella
Dag 5: Arbejdsdag
Dag 6. Udflugtsdag/afslapning
Dag 7. Udflugtsdag/afslapning
Dag 8. Udflugt/afslapning
Dag 9: Hjemrejse

Ret til ændringer i programmet forbeholdes, da solskins- og varme dage er bedst til udflugter og afslapning.

Pris kr. 4998 inkl. fuld forplejning (hjemmebagte boller til morgenmad, god frokost og veltillavet aftensmad lavet af friske/gode råvarer. Ved tilmelding og betaling af depositum inden den 1/8 koster opholdet kun kr. 4598.

Vi flyver derned sammen (flyrejse er ikke inkl. men pt koster en retur fra København og til Malaga kr. 1200 (direkte forbindelse) og en retur fra Aalborg (direkte derned og hjem med mellemlanding i København).
Normalt koster taxa til og fra lufthavnen 50 euro pr. vej, men vi kan leje en bil sammen og så betalte 300 kr. hver og så har vi bil hele ugen.

Arbejdsopgaver kan være:

Hovedrengøring i huset

Male faceaden
Male havemøbler med træbeskyttelse

Feje gårdsplads

Skære bambus

Beskære træerne 

Plante nye hvor gamle er gået ud osv, i samarbejde med gartneren

Ordne krukker, bed og andet havearbejde

Muge ud hos hestene


Skriv gerne ved tilmelding, hvilket arbejdsopgaver du kunne tænke dig

Hvis man har en drøm og gerne vil udleve den, skal man ikke ladet noget stoppe den, er Tina`s motto.

Tina er 37 år og kommer fra København er er nu den glade ejer af en 23.000 m2 økologisk citrusfarm, der er belliggende uden for en lille tyspisk spansk landsby med hvidkalkede huse og smalle brostensgader. Her findes masser af små tapas barer. Stedet er belliggende 40 minutters kørsel fra Malaga.

Tina nyder hverdagene med lange rideture langs floden og "gennem" olivenplantagerne og citrusplantagerne. Hun nyder også at lave hjemmelavet citrusmarmelade til gæsterne på sit Bed & Breakfast.

Hun ser ikke meget fjernsyn, men nyder i stedet at sidde ude i den duftende citruslund og læse og samtidig lytte til fuglene. På stedet er der også heste, hunde og katte.

Her er ingen stress og jag og du vil føle roen falde over dig, lige så snart du ankommer. Her er en fantastisk udsigt over området med bjergene i baggrunden og floden der løber i udkanten af grunden. Her kan du sidde med et glas vin og "blot" nyde at være til.

Foruden de 900 citrontræer er her også 60 oliventræer, som snart kan forsyne stedet med økologisk olivenolie af egen avl. Her er er også en økologisk køkkenhave og årstidens grønsager kan bruges i madlavningen hos Tina, hvor du også kan købe lækre frokoster/aftensmåltider. Er du vegetar er det også muligt med vegetarkost.

Stedet er rigt på fugleliv og andet dyreliv og her gøres meget for at holde området så naturligt som muligt for dyrene. Der anvendes solengergi til opvarmning af vand og øko-venlige teknikker til vanding af den store citronlund.

Er du til afslapning og nyder du fuglesang og stilhed med en god bog, vil du absolut synes om Tinas`s Bed and Breakfast. Får du det for varmt og træner til en dukkert, kan du hopppe i poolen og blive afsvalet.