Toscana - olivenplukning og madlavning m.m.

30. oktober - 5. november 2019 (6 overnatninger)

En aktiv ferie i Toscana med olivenplukning (1 eller 2 dage alt efter hvor mange oliven der er), madlavning (2 eller 3 dage) og så et par dage til afslapning, en gåtur i den Toscanske bjerge med guide, en tur til Lucca eller Firence eller besøg på et marked.

De første 3 hele dage (4 overnatninger) er jeg også tilstede sammen med en anden gruppe og så rejser vi hjem efter 4 overnatninger, da vi allerede har været et andet sted i Toscana.

De sidste 3 dage har du så mulighed for 1 -2 dages ekstra madlavning samt mulighed for at tage toget ind til en af storbyerne eller bare slappe af, vandre en lille tur med Sofie i området med de mange smukke efterårsfarver.

Pris for olivenplukning (inkl. en flaske olivenolie), madlavning(lær at lave toscanske retter), opskriftehæfte, ophold på twin- eller dobbeltværelse inkl. helpension i 6 dage samt bidrag til Rejsegarantifonden ialt kr. 4497 pr. person.

Ferien er for både singler og par.

Du kan blive hentet af Sofie i lufthavnen. Det koster 25 euro pr. vej (altså 50 euro ialt). Jeg sætter dig/jer gerne i forbindelse med andre der også skal flyve dertil og hjem, så I er fælles om transport til og fra lufthavnen.

I sammenhæng med denne ferie er der en delt ferie, så du får 4 overnatninger her med olivenplukning og madlavning og helpension samt 4 overnatninger i en anden skøn del af Toscana (langt oppe i bjergene på et endnu et dejligt sted med den mest betagende udsigt). Det betyder at vi kører til Italien. Se mere her