Lær at lave traditionelle italienske retter

21. - 29. september 2018

I det skønne Toskanske efterår har Sofie indvilliget i, at lære fra sig, så du kan lære at lave traditionelle italienske retter. Der er plads til 5 (måske 6) deltagere.

Om formiddagen vil I sammen med Sofie tilberede en pastaret eller lignende til frokost og gøre en forret, kødret og dessert klar til om aftenen.  De fleste retter har bedst af at stå og trække lidt.

Når I har nydt frokosten, er der siesta og derefter er der tid til en vandretur i det smukke område samme med Sofie eller afslapning (evt. med en god bog) og snak med de andre, som måske ikke lige har lyst til at vandre.

Det kan også være, at der en dag først bliver undervisning om eftermiddagen.  

Undervisningen bliver 3 timer hver formiddag (nogle gange måske om eftermiddagen) i 5 dage og så er der en heldagsudflugt sammen med Sofie til Firenze. Sofie har boet i mange år i Firenze og kender byen rigtig godt.

Pris for opholdet på delt twin værelse inkl. helpension bortset fra dagen i Firenze, hvor du selv skal betale for frokosten (som I sikkert spiser sammen derinde) kr. 3698 pr. person. Aftensmaden samme aften bliver bare let, da I jo har haft Sofie med i Firenze hele dagen. Det er muligt for 2 deltagere at få dobbeltværelse som enkeltværelse og med eget bad mod merbetaling på kr. 500.

Undervisning, fint opskriftshæfte, afhentning og aflevering i lufthavn, guidet udflugt til Firenze (inkl. busbillet) og guidede vandreture kr. 200 euro (cirka kr. 1497. pr. person), som betales til Sofie ved ankomst.

Temperaturen i september plejer at ligge på 20 - 25 grader.

Lidt om Sofie:
Sofie er 40 år og stammer fra Sønderjylland. Hun var 21 år, da hun rejste til Firenze for første gang. Det var meningen, at hun ”kun” skulle bo der et år, men hun er der stadig :-)


Sofie er uddannet kunsthistoriker (mag.art) og flyttede for 12 år siden Sofie ud på en "gård" og har lige siden puslet med ideen om at lave et B&B. 

Sofie bor sammen med sin kæreste Giovanni og deres hund Mimmo, som er en glad og børnevenlig labrador.