Spanien, Camarles - arbejdsferie i olivenplantage

En anderledes ferie!

Fra januar 2018 og til den 15. marts og igen fra den 4. november og til den 15. december 2018.

Har du lyst til at tage dine venner/veninder med på aktiv ferie i en olivenplantage. Eller måske endda dine store børn (minimum 15 år).

På en arbejdsferie arbejdes der i olivenplantagen 4 dage (9 - 12:30 og igen fra 14:30 - 17 - inkl. kaffepause om formiddagen). Der er så 2 dage fri til at tage ud på spændende udflugter :-). Udflugterne kan købes hos Viggo, så du behøver ikke bil.

Arbejdet består i, at beskære oliventræer, klippe grenene i mindre stykker, samle kvas og brænde det af.  En af jer skal gerne kunne bruge en motorsav.

Du får en flaske dejlig økologisk koldpresset olivenolie med hjem som et fysisk minde, men jeg er også sikker på, at opholdet vil give dig en masse dejlige/unikke oplevelser, som du vil glædes over i endnu længere tid end det tager dig at bruge den skønne olivenolie.

I laver selv mad og I kan leve meget billigt dernede. Da vi var der sidste gang i oktober/novemer 2017 brugte vi 4 personer 1150 kr. på en uge inkl. drikkevarer (også rødvin). Der kan også købes aftenad hos (20 euro inkl. drikkevarer). Det var skøn aftensmad, men det kræver at man kan lide krydret mad og hvidløg :-). 

I kan evt. også invitere Tamara og Viggo på aftensmad (de betaler gerne bidrag til maden).

Selve opholdet koster  pr. person kr. 998 for en uge. Opholdet er inklusive slutrengøring, kaffe i pauserne og afhentning på stationen. Tilbuddet er gældende ved minimum 3 personer.

Der er plads i casitaen til maks 5-6 personer. Der stue, lille køkken, badeværelse + et soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med meget bred køjeseng med sovesofa nedenunder samt et meget lille køjerum med 2 meget små køjer.

Der er natur omkring dig og ro i casitaten og olivenplantagen og ingen vilde forlystelser i nærheden. Til gengæld er der skønne strande (10 minutters kørsel derfra).

I casitaen kommer du/I til at bo primitivt. Der er gaskomfur og gasvarmer til bad og opvask. Du laver kaffe på Madam blå. Der er ikke mulighed for uhæmmet brug af hårtørrer osv., da strømmen produceres af vindmølle/generator. Toilet og bad er fint, men der skal koorineres, hvis man er 4 - 6 personer om at dele badeværelset som ligger i midten af huset med dør ud til hvert rum.
Det er lidt ligesom at være i sommerhus i Danmark for 30 - 40 år siden. Primitivt men hyggeligt.

Det er let at komme til Camarles, også selv om du ikke har lyst til at køre selv. Du tager en fly til Barcelona og køber en togbillet til endestationen (3 timer) L´Ampolla eller Camarles, hvor Viggo står og venter på dig. Vi har en udførlig vejledning til, hvordan du kommer dertil.