Vandreferie Tyrkiet (The Lycian way) 2019

Tyrkiet 2019 - Vandring på The Lycian way
 

Årets vandretur 20. - 29 september  2019 (9 overnatninger)

Kun 8 pladser, så tilmeld dig i god tid. 

Vi vandrer 5 dage (med udgangpunkt fra hotellet hver dag) på The Lycian Way med Hassan, som er guide.

Vi vandrer 3 dage, holder 1 dag fri og vandrer igen 2 dage. Vi vandrer cirka 15 km (6 - 8 timer) hver dag og det er bjergvandring meget af det, så du skal være i RIGTIG GOD form, ikke være bange for højder eller for at udfordre dig selv.

Det er ikke vandring det hele. Vi skal også en aftentur op på "Det brændende bjerg", på heldagstur på havet (hvor man kan bade både fra båden eller bliver sejlet ind til stranden og bade derfra), på månesejlads med badning og aftensmad og selvfølgelig på indkøbstur, inden vi tager hjem igen.

Vi skal bo på et lille skønt dansk pensionat og opholdet er med (morgenmad, madpakke og aftensmad) alle dage.

 Pris for 9 overnatninger i delt twin room m morgenmad, madpakker og aftensmad (se ovenfor) kr. 3497.

400 euro for 
afhentning og aflevering i lufthavnen (minibus og små 2 timers kørsel hver vej), kørsel ud til alle startstederne, vandring inkl. lokal tyrkisk guide (som taler engelsk), entreer til alle seværdighederne vi vandrer igennem, kørsel til lørdagens marked, samt en heldagstur på vandet i lille turbåd (inkl. frokost), en aften sejltur (med spisning) hvor vi har mulighed for at bade og overnatte på båden, samt tur til Det brændende bjerg og til ruinbyen olympos og entre til disse. Dette beløb betales af hver deltager til pensionatet ved ankomst. Så ialt koster turen dig kr. 6472.

Flybillet til Antalya skal du selv betale, men ved bestilling i god tid kan du få den helt ned til 1800 kr. Vi koorinerer ankomst, så der ikke skal køres 2 gange, da der er små 2 timers kørsel hver vej.

Der vil samtidig blive lavet et madlavningshold samme sted (4 deltagere), hvor opholdet for de 8 dage koster det samme (kr. 3997) og kursets pris er cirka 200 euro (5 kursusdage) Sidstnævnte betales på destinationen til kursuslederen. Læs mere her.

Vil du hverken vandre eller lave mad, men gerne med og deltage på alle udflugterne, koster turen 3498 kr. (ophold og mad) + 170 euro til destinationen for afhentning i lufthavnen, kørsel til alle udflugter (Det brændende bjerg og Olympos samt marked m.fl.) + entreer, heldagstur med turbåd inkl. frokost og aftentur med aftensmad og overnatning på båden, hvis det ønskes. De 150 euro betaltes til destinationen ved ankomst.

Galleri med billeder fra vandreturen kommer midt i november 2017.

Frarådes det på tidspunktet for turen at rejse til Tyrkiet, får du selvfølgelig hele din indbetaling refunderet.