Gæstebog

Har du lyst, vil vi blive meget glade for en hilsen i vores gæstebog :)

Robertjed

help with writing a paper help with homework https://essaywritingup.com/ - writing help

ignifsskele

chloroquine cvs buy plaquenil

abilinillgrieda

is hydroxychloroquine an immunosuppressant chlorochin

Befeunpatte

hydroxychloroquine malaria plaquenil eye exam

HosyArrabyapasy
NaliUnioxia
Befeunpatte
ignifsskele
abilinillgrieda
Hanne Hjorth

Så har jeg været på Caminoen igen.
Vi var en lille gruppe på seks personer, der vandrede i det flotteste og meget kuperede terræn. Det var næsten som jeg huskede det, men måske alligevel smukkere.
Det er en fantastisk måde at prøve, at vandre på sammen med Rejsen For Dig.
Alt er tilrettelagt: Flyrejser, booking af overnatning på hoteller eller i lejligheder, selve vandringerne, morgenmad og aftensmad er altsammen en del af pakken.
Det eneste man selv skal sørge for, er at kridte skoene og tage det gode humør med. Tak for en stor oplevelse både til Lillian og til Annelise, Lisbeth, Lone og Henning, det var dejligt at vandre sammen med jer

Kære Hanne,
Tak for hjælp og følgeskab på caminoen samt for det fine gæstebogsindlæg. Det var din anden tur fra Triacastela og til Santiago de Compostela. Din forrige tur var en efterårstur og jeg kan godt forstå, at du synes der er smukkere på denne årstid.

Nu mangler du bare vandringen til Finisterre.......

Det var en fornøjelse endnu en gang at vandre sammen med dig og jeg håber, at vi snart ses igen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Lone sigurdsson

07-23-2021
Har også været på min første camino tur på 140km
Det var en noget anderledes oplevelse end jeg havde forventet. Jeg troede vi skulle gå ad smalle stier og mere åbent terræn. Men nej…. Vi kom igennem de mest fantastiske trolde skove..træerne var meget gamle og kroget, mange var åbne så Lillian kunne kravle ind i dem. Virkelig fantastiske.
Det var et meget kuperet terræn, godt varmt også. Men jeg som classic deltager med egen rygsæk på hver dag, gik det fint at komme frem
Dejlig overnatning. 1 nat på klosteret i sovesal og køjeseng, det hele gik bare så fint
Kan fint anbefale Rejsen for dig.
Mange varme hilsner Line S

Hej Lone,
Tak for dit gæstebogsindlæg og for anbefalingen. Dejligt at du syntes om overnatningen på klostret og de øvrige overnatninger. Ja, jeg har et eller andet med træer. Jeg ved ikke hvorfor.

Ja, det er en meget smuk tur. Jeg bliver heller aldrig træt af den vandring. Det var min 11. gang.

Solskinshilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Lisbeth Kallestrup

Har lige være på min første Camino tur på 140km, med Rejsen for dig, det var helt fantastisk.
Vi var et lille hold på 6 Pers. men vil faldt godt i hak med hinanden lige fra dag et.
Vi startede ud fra Triacastela, hvor vi gik 10 km den første dag, så var vi ligesom varmet op. De efterfølgende dage var noget længere og meget kuperet. Vi havde nogle fine overnatnings steder under vejs med eget bad og toilet. Turen sluttede i Santiago. Der skal lyde en stor tak til Rejsen for dig for en helt uforglemmelig tur. Har booket mig på næste Camino og glæder mig allerede. Lillian du er helt fantastisk.

Kære Lisbeth,
Tusind tak for din indlæg og tak for din måde at være på. Det var en fornøjelse at have dig med. Jeg glæder mig rigtig meget til vi skal gå "Camino Finisterre" sammen næste år.

Du er også helt fantastisk. Altid smil på læben, selv efter 24 km.

Knus og hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Annelise Dalsgaard

Kære søde Lillian.
Tusind tak for det gode samvær og dit gode humør og god humor. Det har været en fornøjelse at kende dig på en anden måde, end mail og telefon. Det har været en skøn og uforglemmelig Camino sammen med dig og de skønne piger, Lisbeth, Lone og Hanne og selvfølgelig min skønne kæreste, Henning.Jeg kom hjem til nyt asfalt, hvor opkørslen er for kort, så bilen skraber på bunden, og en plænerobot der ikke kunne finde sin station, så græsset var 10 cm høj. Sov mere end 10 timer i nat. Dagen er gået med vasketøj og græsplæne, og gode tanker om vores dejlige tur. Nu skal jeg se mine børnebørn og derefter samle energi til turen til Færøerne, som vi glæder os meget til.
Knus herfra Henning og Annelise

Kære Annelise og Henning,
Jeg siger også tak for sjov og gode snakke og for hyggeligt samvær. I var i super god træning, men selvfølgelig blev vi alle trætte.

Jeg sov næsten 12 timer den første nat efter hjemkomsten og dagen efter måtte jeg have både en formiddagssøvn og eftermiddagssøvn på godt to timer. Men efter en god nattesøvn mere, er jeg helt frisk igen og har masser af energi.

Øv med asfalten og plænerobotten. Der må gang i robotten igen.

Jeg glæder mig til vi skal til Færøerne sammen om 14 dage.

Knus og mange hilsner Lillian og "Rejsen for dig"

Dorthe lyngholm

Hej - deltog også i turen til Brac. Som Joan har skrevet - fik vi nogen fantastiske oplevelser i et meget smukt land.

For min del vil jeg dog IKKE anbefale - at man kører afsted 5 i en bil. Ikke særligt behageligt - 3 på bagsædet i mange timer i mega varmt vejr.

Tak til de andre deltagere for deres positive måde - at være på - fortsat go sommer.

Vh
Dorthe Lyngholm

Hej Dorthe,
Du har ret. 3 velvoksne damer på bagsædet i mange timer og i meget varmt vejr er ikke at anbefale.

Det har jeg taget højde for næste år, så der rejser vi sidst i september og der bliver bedre plads på bagsædet.

Venlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Joan Pedersen

Vi ankom vel til Kroatien, med Lillian som dygtig chauffør. Her var vi i 2 Nationalparker, med den mest fantastiske natur, med vandfald, søer i smukke grønne, turkise og blå farver. Herefter til Øen Brac, hvor vi fik den hjerteligste velkomst, af et værtspar, som er gæstfrie helt ud over det sædvanlige. Deres hus, som vi nu har fornøjelsen af, er så smagfuld restaureret, at det var svært at tage derfra igen.

Vi har besøgt billedskønne byer og bugter, hvor vi har travet, badet og prøvet caféer og restauranter af. Og taget et utal af fotos. En prøvesmagning af Likør, marmelade og oliven blev det også til. Kort sagt en skøn og vel tilrettelagt ferie. Det har virkelig lagt Lillian og vores skønne Danske værtspar på sinde, at vi skulle se det bedste af øen og ha’ en skøn ferie. Den sidste aften var vi ude at spise sammen med vores værtspar på et gl.” Slot”.

Stor tak fra Joan, og de bedste ønsker til Lillian og hende lille rejsebureau.

Kære Joan,
Tusind tak for dit gæstebogsindlæg og for din måde at være på under turen. Det var en fornøjelse at have dig med. Du er positiv og aktiv og det var en fornøjelse at se, hvordan du "sugede" til dig. Du er altid velkommen på en anden rejse.

Ja, det blev en masse forskellige oplevelser vi fik, efter gode tips fra vore skønne værtsfolk.

Jeg håber, at vi ses igen.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Benedicte France

Vi er to veninder der mødte hinanden på rejse med Rejsen for dig for to år siden. Den ene af os skulle have været til Frankrig for 14 dage siden med Rejsen for dig, men det blev jo ligesom ikke til noget grundet Corona. Så i stedet besluttede vi, da begge kunne, at tage tre dage til Nordjylland/Skørping til Lillians Bed with out breakfast. Vi er begge helt vilde med Nordjylland og da Lillians Bed with out breakfast ligger rigtig godt ift.at udforske Nordjylland, var det meget nærliggende at bo hos hende. Det ligger en spytklat fra Rebild Bakker og spændende kalkminer med skulpturer. På under en time er man ved Vesterhavet og alle dets herligheder, og fra Sjælland er det super let at tage Odden/Århus - videre ud af motorvejen mod Ålborg og så til højre efter ca.1 1/2 time ned mod et lille gult hus midt på en mark. Det ligger meget stille og roligt og i landlige omgivelser, og sidst, men ikke mindst, gør Lillian alt hvad hun kan, for at hendes gæster har det godt. Vi kommer igen. Simone og Benedicte.

Kære Benedicte og Simone,
Tak for de flotte ord og hvor er det dejligt at I er blevet veninder og at I skal rejse sammen til sommer samt med endnu en gang til Skotland til efteråret. Det var godt, at jeg fik sat jer to på værelse sammen, sidst I var med i Skotland.

Tak for besøget på mit Bed without breakfast. Det var nogle rigtige hyggelige dage vi havde sammen.

Jeg glæder mig til vi snart ses igen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Sophie Nordentoft

Kære Lillian
Det var et dejligt ophold i Nice. Vejret var godt, værelset var fint- vi havde næsten hele hotellet for os selv- og ikke mindst er Maria supersød og opmærksom. Og corona'en betød ikke alverden- kun at der var god plads overalt.

Vi tog nogle fine ture ud fra byen og vandrede hjem- og så tre dage til Avignon, Rhone-vine, Arles og Aix en Provence, alt sammen ganske betagende.

Vi kommer igen, tænker jeg.

Med de bedste hilsner

Sophie

Kære Sophie,
Skønt at høre at I havde et dejligt ophold i Nice og at Maria var både super sød og opmærksom.

Dejligt med gåture i Niceområdet. Det vil vi også prøve, når vi skal derned til september.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Mette Tornbjerg

Er lige kommet hjem fra en dejlig rejse til Andalusien hvor vi besøgte Tina og Martin i deres B&B og citronplantage.
Det var en spændende oplevelse, hvor vi både skulle arbejde og nyde omgivelserne og også nyde den dejlige mad der blev serveret.
Det var i den varme periode vi var der, fra 32 til 28 grader om dagen, så vi blev rigtig gode til at holde siesta ved swimmingpoolen .
Vi var også på tur i området. Vi var på Caminito del Rey, i Ronda og i nabobyen Aloha.
Kærligst Mette
Lillian styrede rejsen med sikkerhed og dejligt socialt overskud. Selv en punktering på et kritisk tidspunkt kunne ikke slå Lillian ud.

Kære Mette,
Tusind tak for dit dejlige gæstebogsindlæg. Nej, intet kan slå mig ud, når der er så rummelige, fleksible og positive deltagere med.

Ja, vi havde det godt nok noget varmt, så det var godt at vi havde 4 timers siesta og swimmingpoolen at ty til.

Tusind tak for dit store engagement og for din måde at være på. Det var en fornøjelse at møde dig og jeg håber rigtig meget, at vi ses igen. Du var en stor gevinst for holdet.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Benedicte France

Jeg skulle have været afsted med Rejsen for dig til Scotland start september, men da det jo af åbenlyse årsager ikke kunne lade sig gøre, fik jeg pludselig muligheden for at at bruge et par dage i Nordjylland i stedet, hvor jeg aldrig har været. Og selvfølgelig blev det ved Lillians B/B ved Skørping, da det gav mening. Hvis man vil helt ned i gir, er det stedet, ligger så fredeligt omringet af marker, så selv stilheden på græsplænen var “larmende”. Det ligger perfekt, 1 times kørsel fra Århus, 30 min.fra Aalborg og tæt på motorveje til det nordlige. Rebild Bakker ligger næsten i “baghaven”, og inden for 1 1/2 time kan de mest fantastiske kyster og seværdigheder ses. Gæstfriheden ved Lillian har ingen grænser, og hun gør alt for at få sine gæster til at føle sig hjemme. Det var første gang jeg var i Nordjylland, men bestemt ikke sidste gang.., ej heller ved Lillian. “Gode minder hilsen” Benedicte France.

Kære Benedicte,
Det var en fornøjelse, at have dig som gæst og jeg håber rigtig meget, at vi ses igen her i Nordjylland.

Men først skal vi forhåbentlig til Frankrig et par gange sammen.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig

Anne-Birthe Jespersen

Fra d 27 - 31 juli, har jeg boet hos Lillian B&B, jeg har boet i mange B&B i årenes løb, men Lillians slår alle, hvad angår gæstfrihed og varme.Her var en meget afslappet og hjemlig atmosfære.
Havde også mange dejlige oplevelser i den smukke natur i omegnen.
Tusind tak Lillian for en dejlig ferie.
Kærlig hilsen
Anne-Birthe

Kære Anne-Birthe,
Tak for dit søde gæstebogsindlæg. Det var en fornøjelse, at have dig her og dejligt at se, at du virkelig engagerede dig i området og var utrolig interesseret i alt.

Jeg håber bestemt, at vi ses igen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"