Gæstebog

Har du lyst, vil vi blive meget glade for en hilsen i vores gæstebog :)

Martina Gammeltoft

Juletur til Cahors

Så oplevede jeg at være med Lillian på køretur fra Danmark til Frankrig. Du er en fortræffelig og erfaren rejseleder som dine gæster nyder rigtig godt af. Der er orden i alt til mindste detalje. Det var som I kan læse i beskrivelserne nedenfor en dejlig tur med gode og enestående oplevelser. Storby, middelalderby, julemarked, korte og lange vandringer i naturskønne omgivelser, udsigter og så floden Lot. Og varme og sol. Dog skal byerne Saint-Vincent-Rive-d’Olt og Luzech og loop-vandreruten der også nævnes. Opholdet hos Leif og Lucy var luksus på alle planer.
Alt i alt en dejligt tur. Jeg håber at være deltager en anden gang og kan kun opfordre alle til at rejse på tur med Lillian som rejseleder. Det kan ikke blive mere perfekt.
Med tak, mange hilsner og godt nytår
Martina

Hej Martina,
Tusind tak for alle de flotte ord, og for følgeskab på juleturen til Frankrig. Vi fik godt nok set meget på den ferie. Sarlat og Domme var nok nogle af mine højdepunkter.

Vi var rigtig heldige med vejret og det var dejligt at være fri for alt juleræset, synes jeg.

Også godt nytår til dig og dine kære.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Lisbeth

Mange tak til Lillian for en fantastisk tur til Frankrig, hvor vi havde en anderledes jul hos Leif og Lucy. Så fik jeg prøvet en Fransk jul.
Vi havde rigtig mange oplevelser, bl.a. julemarked i Sarlat og Toulouse, vi besøgte en gammel by som hed Domme den var virkelig spændende. En fantastisk gå tur langs floden LOT til en lille bjerglandsby. Så fik vi set Prins Henriks slot i Caix. På rundtur i Cahors.
Tak fra Lisbeth til Lillian for en rigtig dejlig tur.

Kære Lisbeth,
Selv tak. Det var som altid rigtig hyggeligt at have dig med. Det var din fjerde rejse i år. Det har da virkelig været et rejseår.

Ja, vi fik godt nok oplevet en masse ting. Især julemarkedet i Sarlat og byen i det hele taget, var en stor oplevelse for mig. Og så selvfølgelig middelalderbyen Domme. Helt eventyragtigt.

Jeg glæder mig til vi skal på tur sammen igen næste år.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Hanne Bach Jensen

Tusind tak for rigtig mange gode oplevelser på steder, jeg ikke har været før. Det har været rigtig spændende - Toscana, Firenze og Venedig. Skønt ophold hos Sofies B&B (rigtig sød værtinde og guide), besøg i San Gimignano (byen med de mange tårne), set en trøffelhund i aktion, besøg på øen Burano og meget, meget mere. En rigtig dejlig tur sammen med nogle rigtig dejlige rejsekammerater.
Tak for det siger Hanne :-)

Hej Hanne,
Selv tak og tak for dit fine gæstebogsindlæg. Ja, vi fik godt nok set og oplevet en masse. Det var din første tur med "Rejsen for dig", så jeg er rigtig glad for at du virkelig nød den og selskabet. Det var også nogle super søde medrejsende.

Jeg håber vi ses en gang igen.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Kirsten Lundgaard

Tak for en rigtig dejlig tur til Italien sammen med jer. Vi er fyldt op med rigtig mange dejlig oplevelser fra Sofies Toscana, Firenze, Venedig, Rom samt andre byer og naturoplevelser. Vi har virkelig nyt et dejligt selskab sammen med 4 skønne gæster fra Danmark samt Sofie og Lillian. Den sidste del af turen i Cori ved Rom var vi blot 2 gæster og vi blev også her godt guidet af Sofie og Lillian. Tusind tak til både Sofie og Lillian for denne dejlig tur - I er virkelig nogle ildsjælde der strækker jer langt for jeres gæster. Vi fik så meget ud af den ferie, hvilket vi er meget taknemmelige for - Tak for jer - Her vil jeg gerne sende stjerner og hjerter til jer - men det må vi ikke på denne side.
Tak Benny og Kirsten

Kære Kirsten og Benny,
Tusind tak for det fine indlæg og tak for følgeskab på turen. Det var rigtig hyggeligt at have jer med og lære jer at kende.

Tak for de usynlige hjerter og stjerner. De er virkelig påskønnet.

Jeg håber vi ses en anden gang.

Jeg skal hilse fra Sofie.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Irma Theilgaard

Irma Theilgaard
For 4 gang har jeg været på tur med Rejsen for dig og 3 gang for Kelds vedkommende. Vi var med på turen til Italien, Venedig og Toscana.
Vi fløj til Bologna og blev hentet af Sofie og kørt til hendes dejlige sted på landet i Toscana sammen med 2 andre gæster og senere kom Lilian og 2 gæster mere til. Vi nød især tiden ved Sofie med dejlig mad og oplevelser til
Firenze og andre dejlige byer i området. Senere tog vi til Venedig med 3 overnatninger også med gode oplevelser. Efter hjemkomsten til Sofie igen var vi med på trøffeljagt med en trøffelhund spændende. Til sidst blev vi kørt til lufthavnen igen. Tak for endnu en dejlig tur kærligst Irma og Keld

Kære Irma og Kjeld,
Tak for dit gæstebogsindlæg og tak for følgeskab på turen til Toscana og Venedig. Det var som sædvanlig en fornøjelse at have jer med. Jeg håber vi ses en anden gang.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Margit Damkjer

Kære Lillian
og de øvrige medrejsende.
For en lille uge siden vendte jeg hjem fra min første rejse med Rejsen for dig, nemlig til Kroatien. De øvrige tre har alle rejst med flere gange og havde naturligvis minder at dele.
Ikke desto mindre fandt jeg hurtigt ind i gruppen, synes jeg selv, og nød i fulde drag de mange, mange smukke, dejlige, hyggelige oplevelser.
Lillian havde fundet rigtig gode steder til overnatning undervejs. Tre dage i det nordlige Kroatien med uforglemmelige besøg i nationalparkerne Plitvice og Krka mere end levede op til mine ret høje forventninger. En hel uge på den vidunderligt smukke ø Brac vil jeg rigtig gerne gentage: “vores” hus med skønne værter, en vidunderlig beliggenhed med luksusudsigt, på turene den ene udsigt mere bedårende end den anden, lækker mad, lækker vin og et uventet “fund” af “pullimut” (Prošec) hos en skøn gammel dame….
Men videre skulle vi jo mod syd gennem de smukkeste landskaber til Dubrovnik, hvor den middelalderlige borgby slet ikke er til at blive færdig med. Byens historie har været voldsom. Ikke mindst var det rørende at se mindestedet med fotos af faldne unge fra byen samt bombede, brændende gamle smukke bygninger under den jugoslaviske borgerkrig.
Kroatien er et utroligt smukt land. Og så er der rent, velordnet og gæstfrit overalt.
Man skal helt bestemt gøre sig klart, at der er lange rejsedage, og at vi “kommer hinanden ved” i bilen!
Kærlig hilsen
Margit

Kære Margit,
Tusind tak for dit flotte indlæg. Jeg er glad for at høre, at du nød din første rejse med "Rejsen for dig".

Tak for rosen med overnatningssteder. Jeg gjorde mit allerbedste og synes også selv, at det var nogle dejlige steder. Jeg tror jeg vælger at booke de samme steder næste år.

Ja, vores skønne værtspar kan vi ikke "komme uden om". Det var en "gevinst" at have dem boende lige ved siden af.

Meget lækker mad fik vi nydt. 1½ kg ekstra tog jeg med hjem, så nu står den på "smalkost".

Man kan ikke undgå at blive "rystet sammen" på sådan en tur, da det er langt at køre. Men når deltagerne er nemme og hygger sig med hinanden er det nemt at være mig/chauffør.

Jeg håber vi ses igen på en anden tur. Du er bestemt velkommen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Pia Veile

Kære Lillian
Tak for skønne oplevelser i Kroatien. Først i det nordlige Kroatien med nationalparker og vandfald, og derefter på den dejlige ø Brac. Vi fik virkelig set og oplevet så mange smukke steder, små hyggelige byer ved vandet og stillestående små bjergbyer med geder og huler. Vi boede i et dejligt danskejet hus med det sødeste værtspar….udsigt over byen Postira og vandet. Dubrovnik er bestemt også et besøg værd, en meget smuk gammel middelalderby med en unik beliggenhed og en historie der rammer hjertet. Køreturen er lang, men man får set og oplevet meget undervejs, og får sjælen med på rejsen. Vores lille gruppe hyggede os sammen, tak til jer for det dejligste selskab.
Kærlig hilsen Pia

Kære Pia,
Selv tak. Ja, det var mange smukke steder og små skønne bjergbyer vi fik set.

Dubrovnik er bestemt også et besøg værd, Lokrum ligeså. Den skal besøges igen næste år.

Ja, det var langt at køre men det passede fint med 2 overnatninger hjemad og det gode selskab gjorde køreturen lettere.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Mette

For fjerde gang har jeg nu været med Rejsen for dig. Denne gang til det smukke Kroatien. Det har endnu engang været en tur med mange oplevelser, overraskelser og sjove uforudsigelige situationer.

Det er en lang køretur ned gennem Europa, men man ser og oplever store dele af de lande man gennemkører, ikke mindst Kroatien, der er et tyndt befolket land med kilometer lange ubeboede og øde bjergstrækninger. En tur jeg kan anbefale, dog skal man være i god form til denne tur med de udfordringer der følger med.

Tak til mine rejsevenner for dejlige timer i jeres selskab. Vi ses måske engang igen.

Bedste hilsner Mette

Kære Mette,
Tak for følgeskab på turen. Det var dejligt at se dig igen.

Ja, det er vigtigt at være i god form til turen. Man skal som minimum kunne gå 5 km i bakket terræn uden problemer. Trapperne i Dubrovnik er også en udfordring, hvis ikke man er i form.

Ja, der er virkelig smukt i Kroatien og jeg glæder mig allerede til næste års tur.

Jeg håber vi ses igen på et tidspunkt. Pas godt på dig selv.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Benedicte France

Kære Lillian.
Endnu engang tusind tak for skønne oplevelser, denne gang i Kroatien som jeg ikke vidste så meget om inden afrejsen.. Et fantastisk spændende land med så fremmedartet kultur og forskelligheder fra nord til syd. Naturparker i det nordlige med vandfald og søer i de smukkeste farver, øen Brac med glemte byer og de skønneste byer og bugte ved kysterne, igen med det smukkeste rene vand, jeg længe har set. Det blev der også badet i. Dubrovnik har en historie der rammer følelserne og dens beliggenhed er som fra et eventyr. Vi har boet super dejligt i danskejet hus i Postira med udsigt over by og hav, lille hus på landet i det nordlige Kroatien og lejlighed i Dubrovnik med udsigt over by, hav og øer. Vores lille gruppe hyggede på kryds og tværs og var alle, fornemmer jeg, betaget af dette smukke land. Tak til Lillian for en lang, men meget sikker hjemkørsel. Glæder mig til at stikke næsen sydpå igen til foråret. Kærlig hilsen Benedicte.

Kære Benedicte,
Tak for dit fine gæstebogsindlæg og selv tak. Det var en fornøjelse at have dig med på endnu en tur.

Ja, Kroatien er et spændende land og det var dejligt for mig at opleve landet denne gang med en mere udholdelig temperatur end sidste år, hvor vi havde 32 grader.

Tak fordi I var så ivrige efter at opleve. Vi fik set og oplevet SÅ meget.

Jeg glæder mig allerede til, vi skal på tur sammen igen til foråret.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Selma og Lisa Høier

Kære Lillian.
Tak for at du arrangerede en skøn ferie for os i Toscana. Vi har haft et fantastisk ophold af en uges varighed hos Sofie på hendes meget dejlige landsted.
Vi havde valgt at tage på maleferie og nød i den forbindelse godt af Sofies kyndige vejledning i de meget smukke og inspirerende omgivelser.
Maden var yderst delikat og velsmagende, og vi nød de hyggelige måltider ofte i selskab med andre gæster, der kom tilvandrende.
Vi tog på ture til bl.a. Firenze og Bologna og oplevede også den idylliske stemning ved en lokal badesø. Også her var Sofie utrolig sød til at hjælpe med transporten og på den måde muliggøre udflugterne.
Sofie er i det hele taget en meget sød, behagelig og yderst hjælpsom vært, og hun har været med til at gøre ferien til noget helt særligt.

Mange hilsner fra
Selma og Lisa

Kære Selma og Lisa,
Tak for jeres fine gæstebogsindlæg. Det er dejligt at høre, at I nød at være på maleferie hos Sofie og at I også tog på nogle ture ud af huset.

Ja, Sofie er skøn og utrolig serviceminded og jeg holder rigtig meget af hende. At hun også laver velsmagende/lækker mad er yderligere et plus.

Det var godt at Sofie var behjælpelig med transport, så I også kom ud og bade. Jeg kunne jo se, at temperaturerne var ret høje, mens I var der.

Endnu en gang tak for det fine gæstebogsindlæg.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Jytte Jensen

Kære Lillian. Tusind tak for en pragtfuld tur til Færøerne. Du lagde rammen (som var dejlig fleksibel) til den smukkeste tur og vi fyldte den ud på skønneste vis. Masser af ih- og åh-udsigter, vandfald og en natur, der blev oplevet i al slags vejr og derfor viste alle sider. En dejlig tur på fjeldet, som det lykkedes mig både at komme op og ned ad med en hjælpende hånd og en stoppende fod. Tak for hjælpen Lillian.
Og frem for alt tak til mine skønne medrejsende, tak for de skønneste grin, en dejlig fodmassage (Tak Margrethe) og hyggeligt samvær. Jeg ser frem til næste tur med Rejsen for Dig. De kærligste hilsner Jytte

Kære Jytte,
Tak for dit fine gæstebogsindlæg, og selv tak. Det var en fornøjelse at have dig med.

Det var rigtig sejt at du tog turen til Hvannhagi. Den var lidt af en udfordring, så det var virkelig godt klaret!

Det glæder mig at du ser frem til den næste tur med "Rejsen for dig". Du er altid velkommen på en tur.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Margrethe Andersen

Tak til Lillian for en fantastisk tur til Færøerne. Flotte udsigter til hav, klipper, fjelde og vandfald. Vi boede på fire forskellige øer med hver sit særpræg. Der var god tid til fotostop undervejs på køreturene. Et par vandreture på fjeldet nåede vi også.
En uforglemmelig oplevelse. Tak til de andre kvinder på turen for hyggeligt samvær.
Kærlig hilsen Margrethe

Kære Margrethe,
Tak for dit gæstebogsindlæg og tak for hyggeligt selskab på turen. Det blev en noget anden afslutning end vi havde regnet med, men det tog du/I med uden at det slog skår i glæden over at have haft en fantastisk tur.

Jeg håber vi ses på en anden rejse.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Lisbeth Kallestrup

Så har jeg igen været ude at rejse med Rejsen for dig, denne gang gik turen til Færøerne. Det var en helt igennem fantastisk tur med mange oplevelser. Vi var blandt andet på vandretur på fjeldet. Vi har besøgt en masse øer med hver sin unikke natur og i næsten alt slags vejr undtaget sne.
En stor tak for en uforglemmelig oplevelse med 6 skønne kvinder.
En stor tak til Lillian for endnu en vel tilrettelagt ferie.
Knus Lisbeth

Kære Lisbeth,
Ja, så blev det til endnu en tur i år og jeg glæder mig allerede til en (eller to !) mere sammen med dig senere på året. Det er altid en fornøjelse at have dig med.

Ja, det var en fantastisk gruppe og hvor havde vi det sjovt.

Vi ses snart igen.

Knus

Lillian og "Rejsen for dig"

Lis Mauritsen

Tak for en fantastisk god oplevelse af Færøerne.
Besøgt mange øer med mange gode oplevelser.
Har oplevet sol, regn, blæst og storm og pragtfuld natur.
Kørt mange kilometer med et par gode chaufører.

Hej Lis,
Selv tak. Ja, vi fik oplevet det hele, bortset fra sne. Tåge var der også noget af.

Det er virkelig en pragtfuld natur på Færøerne. Den bliver jeg aldrig træt af og ja, det var et par rigtig gode chauffører i "jeres" bil.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Lis Andersen

Tak for en fantastisk tur til Færøerne, som Lillian havde planlagt perfekt. Vi besøgte ca. 9 øer og fik kørt nogle kilometer i den lille bil og boede på 4 forskellige øer.
Fantastisk natur og dejlige kvinder - en super skøn tur og jeg glæder mig til næste tur med Lillian.
Kærlig hilsen
Lis

Kære Lis,
Selv tak. Ja, det var en super dejlig tur og en hel fantastisk gruppe.

Det var en fornøjelse at have dig med igen. Jeg glæder mig til vi skal på rejse sammen igen til foråret.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Angela Hamer

turen til Færøerne med rejsen for dig overgik mine forventninger i den grad. Sikke en pragtfuld natur!
Rejsen var super godt tilrettelagt og samtidig fleksibel i forhold til vejret, så vi fik mange gode foto stops de smukkeste steder på øerne.
Der var en super god stemning i vores gruppe og vi blev hurtigt et godt, trygt team.
Rejsen for dig får hermed mine bedste anbefalinger.

Kære Angela,
Tak for dit fine gæstebogsindlæg og de flotte ord. Det var en stor glæde for mig at opleve din begejstring for Færøerne. Det var godt du tog med og fik den oplevelse.

Du er altid velkommen på en anden tur.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Birgitte Laursen

Kære Lillian
Tak for nogle dejlige overnatninger i dit “bed without breakfast”, og tak for din måde at være på. Jeg sov rigtig godt i dit rummelige loftsværelse. Stedet er et rigtigt godt udgangspunkt for udflugter til Rebild bakker og Rold skov.
Jeg håber, vi ses en anden gang :-)
Mange kærlige hilsner,
Birgitte

Kære Birgitte,
Tak for dit fine indlæg og tak for dit besøg. Det var hyggeligt at have dig på besøg. Dejligt at du oplevede så meget på dine dagslange udflugter.

Jeg håber også, at vi ses en anden gang. Du er i hvert fald hjertelig velkommen.

Kærlig hilsen

Lillian

Irma og keld Theilgaard

Kære Lillian
Tak for endnu en skøn tur med Rejsen for dig, til Jedburgh i Skotland med
med festival i byen med masser af sækkepibemusik, heste og høj humør.
Fine gå ruter i byen og rundt om.
Besøg på fine slotte med flotte blomster haver, alt sammen med dejlige med
rejsende.
Det er 3 gang jeg er med Rejsen for dig og 2 gang for keld, vi har nydt alle ture vi har været med på, og kan varmt anbefale Rejsen for dig.
Knus Keld og Irma

Kære Irma og Keld,
Det er mig der takker. Tak for gæstebogsindlægget og for følgeskab på rejsen. I er altid dejligt selskab.

Det gik jo fint selv om Keld var den eneste mand.....

Irma, jeg glæder mig til vi skal på caminoen sammen igen i 2023.

Knus og sommer-hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Lisbeth Kallestrup

Kære Lillian
Tak for en helt forunderlig dejlig tur til Skotland.
Det var en helt igennem super tur med en masse oplevelser. Vi fik gået en masse kilometer hvor der både gik op og ned, var ude at se en masse spændende severdigheder. I den uge hvor vi boede i Jedburgh var der byfest så det var lidt af en oplevelse.
Tak til alle de skønne med rejsende for en uforglemmelig tur.
Knus Lisbeth

Kære Lisbeth,
Tak for dit gæstebogsindlæg og for følgeskab på turen til Skotland. Ja, vi fik da godt nok gået noget op og ned. De bakker var da lidt af en udfordring.

Ja, det blev endnu en uforglemmelig tur. Vi ses i næste måned, når vi skal til Færøerne.

Knus og solskinshilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Lis Andersen

Skotland.
Kære Lillian og skønne med rejsende. Tak for en dejlig tur til Skotland, hvor vi fik både vandret, set byen, hørt sækkepibe og var med i festivalen i byen Jedbourgh, drukket lidt øl og gin og tonic, skønne værelser og dejlige mennesker.
Kan varmt anbefales og jeg glæder mig til næste tur til Færøerne.
Knus Lis

Kære Lis,
Selv tak og tak for dit gæstebogsindlæg. Det var ligesom på caminoen rigtig hyggeligt at have dig med og jeg vil glæde mig til at genopleve Færøerne sammen med dig.

Knus og glade hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"