Gæstebog

Har du lyst, vil vi blive meget glade for en hilsen i vores gæstebog :)

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
ingelise Hald

Hej Lillian.
Hjemme igen efter 5 dejlige dage i det skønne Italien,med sol og varme !
"Vores by "Orte,mll.Firenze og Rom ,
skøn gl.by,højt beliggende, ,med by-mur næsten hele vejen rundt,med smalle gader,blomster,og meget få butikker.
Dejlig lejlighed med egen tagterrasse.
Og så "vores Mama",der fremtryllede skøn italiensk mad !
Vi nåede virkelig meget rundt i oplandet,vingårde,gamle byer,varme badeture mm
Vi besøgte Rom,men mange turister..,mange biler...allevegne, gjorde at vi skyndte os hjem igen ,til vores stille by.
Rom kan ikke ses på èn dag !
Også dejligt at afslutte hos Sofie,møde hendes gæstfrihed,i hendes skønne hus og flotte værelser.
Også tak til Helle,dejligt at møde dig. Syntes vi alle havde en hyglig og sjov tur sammen.
Mange hilsener fra Ingelise

Kære Ingelise,
Tak for dit fine gæstebogsindlæg. Ja, det var en super skøn tur og det var dejligt at have dig med på endnu en rejse. Tak fordi du tog med i termbadet.

"Vores" mama og "vores" by glemmer jeg aldrig. Den må jeg have på programmet i 2025.

Vi ses på caminoen. Jeg glæder mig.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Ragnhild klit

Hej Lillian
Tak for en fin rejse til Toscana og venedig.hyggeligt hos Sofie
Og dejlige dage i Venedig.
Så viste Helle og jeg lige at vi kunne gå muren rundt i Lucca,og så i øsende regnvejr.
Kh Ragnhild

Hej Ragnhild,
Selv tak. Det var en fornøjelse at have dig med.

Ja, det var en fin tur vi havde muren rundt selv om vi blev noget våde!

Tak for dit altid gode humør.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Lis Andersen

Anette.
Jeg har lige set dit opslag, --------- surt, negativt og problematisk og hvor er din empati - OG SÅ MEGET HENSYNTAGEN SOM VI TOG TIL DIG, MED AT DU IKKE KUNNE BEVÆGE DIG MED DE UFORDRINGER DU Har -, NÅR DU SELV HAR bestilt en rejse.
Jeg skal aldrig ud og rejse med dig igen Anette.
Lis

Annette

Hej Lillian

Nu har jeg sundet mig lidt efter vores hjemkomst og valgt, som den anden medrejsende på din Kroatien-rejse, at tage ordet og komme med mine kommentarer til turen og konceptet.

Som den globetrotter og rejsebureauejer, som du jo er, og som du jo elsker og er stolt af, må jeg som en start nævne, hvor fuldstændigt uansvarligt og uprofessionelt det er, når du tager ud i verden med masser af kunder i forskellige sammenhænge, og hverken er i besiddelse af en moderne, velfungerende og funktionel GPS, computer og telefon. Det har man brug for, og det er fuldstændigt nødvendige arbejdsredskaber for at få rejser til at fungere i år 2023.

Også så du ikke konstant er afhængig af, at din kunder løser dine problemer og finder vej etc. Det er DIT ansvar. Det er et voksent - ikke et godt ord hos dig ifølge dig selv - ansvar, du bliver nødt til at tage på dig. Og få styr på.

På turen mærkede jeg meget hurtigt, at du og min medrejsende var meget sammensmeltede efter adskillige fællesrejser, og enige i uendeligt mange ting. Nærmest gode veninder på tur. Og jeg forstod jo også hurtigt, at min medrejsende skulle være guide sammen med dig på i hvert fald Camino-turen.

Så det havde nok været mere ærligt overfor mig, at I havde det som en forretningsrejse for jer med al mulig planlægning og snak, når nu det blev dét alligevel. Og I altså ikke skulle have haft andre med!! Men det var nok meget praktisk med min økonomiske deltagelse i alle udgifter.

Den måde I skulle gå og køre ture fuldstændigt uden omtanke på for jer, med alt for varme og lange ture uden forsyninger. Uden at passe på jer selv eller tænke lidt frem eller planlægge. Det sagde mig mere end ord. Held og lykke til deltagere på Camino’en med den selvindsigt, omtanke, arbejdsform og medmenneskelighed.

Heldigvis tog jeg meget mine egne ture. Og gjorde tingene som jeg havde
brug for og lyst til. På den rejse, der mest blev en solorejse for mig.

Flere gange spurgte I mig også enormt ubehageligt og nedladende “om jeg kunne klare det”. Jeg følte faktisk at jeg blev enormt dårligt behandlet af jer. Og selvfølgelig har I haft masser af tid til at udveksle holdninger og planer om alt muligt. Netop fordi I holdt det meste af ferien sammen, og jeg holdt min alene såvidt muligt.

Den måde du, nærmest pr. automatik konstant roser tilfældigt, og spiller folk ud mod hinanden, er utroligt ubehagelig.

Det jeg har oplevet og observeret har slet ikke været i orden. Og jeg kunne komme med mange, mange flere iagttagelser, meninger, holdninger og kommentarer til det hele. Men det har jeg fravalgt. Der er så mange andre ting, der skriger til himmelen.

Afviklingen og det forventede udbytte af denne lange dyre rejse, har slet ikke været i orden.

Det skal til slut siges, at jeg har været enormt glad for at opleve Kroatien for første gang. Har nydt min aleneferie. Og heldigvis er jeg vant til at rejse alene. Og tage vare på mine egne grænser. Og få masser af oplevelser. Og også god til at mærke efter, hvad der er godt og ikke godt for mig. Og også, hvem der er god for mig at være sammen med.

Jeg skal bede dig omgående fjerne de fotos, hvor jeg er på. Det har du ikke ret til at offentliggøre længere.

Held og lykke med din fremtid og til dine gæster. Jeg kan kun håbe, at du forholder dig åbent til min feedback.

Jeg har i hvert fald haft min sidste rejse i dit regi.

Hilsen
Annette

Hej Annette,
Jeg beklager meget at min gps af og til ikke virkede og at det ikke var til at få den lavet i Kroatien.

Jeg ved ikke helt hvad du mener med at voksent ikke er et godt ord ifølge mig. Jeg synes at ”voksen” er et godt ord.

Jeg beklager at Lis og jeg var enige om mange ting og at du ikke synes at jeg måtte nævne at hun skulle være guide på caminoen. At Lis og jeg kørte ud og tog på en vandretur uden dig, sagde du selv var ok, da du ikke kunne holde til at gå. Varmen og forsyninger var ok for os og vi klarede både køretur og vandretur fint og i varmen havde vi selvfølgelig forsyninger med.

Lis og jeg har været på 2 rejser sammen før og vi var absolut ikke sammensmeltede. Men det var en forudsætning for deltagelse, at man på rejsen til Kroatien hjalp hinanden med at gøre klar til morgenmad og rydde af igen. Det har du sikkert ikke lige fået læst. Lis tog den store tørn med morgenmad sammen med mig og hun hjalp også med afrydning og oprydning efter dette. Om det fik os sammensmeltet, kan jeg ikke sige, men vi var et godt arbejdsteam.

Dette har været den hårdeste tur jeg har været på i de 14 år, jeg har haft Rejsen for dig, men jeg ved også godt, at du har nogle udfordringer og vi forsøgte at tage alle de hensyn vi kunne.

Jeg har arrangeret caminovandringer i 12 år og det har altid været med søde og tilfredse deltagere, som du også kan læse i gæstebogen.

Jeg beklager at vi spurgte dig flere gange, om du kunne klare det. Vi ville bare sikre os, at du var ok. Men jeg kan forstå, at du ikke havde brug for omsorg, så det burde vi selvfølgelig ikke have gjort.

Der var flere gange, at du valgte at trække dig helt fra start af turen. Men du har deltaget i meste på turen og jeg har ikke mærket noget til, at du har været på solorejse, da du jo har været sammen med os det meste af tiden.

Jeg har fjernet de fotos af dig, som jeg ikke må bruge længere.

Jeg håber også at du vil tage min feedback til dig. Det er en god ide at være positiv på en rejse og behandle hinanden ordentligt.

Tak for den fine vægmagnet, jeg fik af dig på hjemturen. Den er jeg meget glad for, især det med at du sagde, at den havde jeg fortjent.

Venlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Lis Andersen

Tak til Lillian og Rejsen for dig for en fantastisk tur til Kroatien. Det er første gang jeg prøver at rejse på biltur og det var faktisk ikke så skræmmende som jeg havde forestillet mig i forhold til at flyve.

3 dage omkring Plitvice søerne, fantastiske steder og skøn natur, og så en uge på øen Brac, hvor vi boede hos skønne danske værtsfolk og havde deres dejlige bolig til rådighed. Vejret var med os, op til 30 grader og vandet var 25-26 og 10 min. fra vores bolig til en skøn badestrand. Der var tid til at nyde både vejr og badning og se den skønne ø. Vi sluttede af i Dubrovnik med 3 overnatninger, skøn by og ikke så mange turister på denne årstid sidst i september, hvor vi havde en bolig højt oppe og havde udsigt til den gamle bydel. Fantastisk udsyn udover byen og særdeles god "balletræning" når alle trappetrinene skulle forceres. Glæder mig til næste års ferier sammen med Rejser for dig og deltagere.

Efterårshilsner fra Lis

Kære Lis,
Tak for dit fine indlæg. Det er mig der takker for, at du tog med. Tak for din positive tilgang til alting, for din rummelighed og for altid at have "ja hatten" på.

Jeg glæder mig også til vi skal på tur sammen igen og til at have dig med som camino-guide. Vi er jo super gode til at arbejde sammen.

Glade efterårshilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Lone sigurdsson

Tak for en dejlig tur til Færøerne. Det var 2 gang jeg var med dig der. Skulle have 13 dage denne gang, 4 overnatninger forskellige steder.
Det var igen fantastisk smukt at være der, stadig den meget grønne græs farve.
Gode dejlige overnatning, med smukke udsigter. Du har stor viden om Færøerne og gav glad viden vider. Fårene var over alt i byerne, vejene og på bjergene . Dejlig tur med guiden Per i de skønne bjerge
Kan varmt anbefale ture med “Rejsen for dig”
Vh Lone S

Hej Lone,
Selv tak. Det var jo din anden tur til Færøerne med mig. Det var dejligt at se, at du nød gensynet med øerne og også fik oplevet nye steder.

Ja, der var får overalt og nu har jeg mit eget får herhjemme, som bringer dejlige minder frem.

Det er godt vi har Per. Det er altid hyggeligt at være på vandretur med ham.

Tak for anbefalingen.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Ingrid M. Hansen

Kære Lillian
Tak for en storslået tur til Færøerne. Den blev for mig en helt igennem vellykket rejse.
Din formidling af færøsk natur og kultur kom helt ind i min sjæl.
Du er også god til at sætte mennesker sammen, som Margit og Ingelise skriver fandt vi hurtigt rytmen i vores samvær.
De skønne huse du havde fundet til os var der plads til at være.
Du kørte os med sikker hånd rundt i sving på stejle fælde i sol, regn, tåge med løse får som medtrafikanter, alt blev der taget sikker hånd om og hensyn til.
Lillian fordi du kender Færøerne så godt, er det en stor fornøjelse at rejse med dig, du kender hver en lille by og ved hvad der er at se.
Det er anden gang jeg rejser med REJSENFORDIG og det kan varmt anbefales, med Lillian rejser du med viden, tryghed, erfaring og i et tempo der er til at følge med i.
Kærlig hilsen
Ingrid M.H.

Kære Ingrid,
Selv tak og tak for det fine gæstebogsindlæg. Det var en fornøjelse at have dig med på en rejse igen.

Det var dejligt at se at du, ligesom jeg, fandt Færøerne storslået, og blev betaget af alle de mange forskellige/sjove får. Jeg bliver aldrig træt af Færøerne.

Også en stor tak for ordene om min kørsel. Jeg elsker at køre og tager altid hensyn til både medtrafikanter og dyr. Hvis vi alle gør det, bliver det mere sikkert at bevæge sig i trafikken.

Det er vigtigt, at man rejser i en god og hyggelig gruppe. Det er jo også med til at gøre turen til en succes.

Tak for de gode anbefalinger om at rejse med mig. Du er til enhver tid velkommen på en tur igen. Det kunne jo være Camino Finisterre........

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Margit Damkjer

Kære Lillian
og mine skønne medrejsende, Ingelise, Ingrid og Lone

Et af mine højeste rejseønsker er med turen til og rundt på Færøerne netop gået i opfyldelse. Samtidig var det min anden rejse med Rejsen for dig.

Vi boede på hele fire øer og besøgte yderligere seks og har fået fantastiske indtryk fra det nordligste til det sydligste punkt: overvældende smukke og ind imellem dramatiske landskaber, vandfald og atter vandfald, stejle fjelde med et rigt fugleliv, dybe fjorde, maleriske bygder, spor af beboelse på øerne fra før vikingetiden….

Alt dette oplevede vi trygt og godt med Lillian ved rattet, fuldstændig rolig selv på de smalleste, stejleste veje, også dem uden autoværn!!

Vi fandt lynhurtigt hinanden som gruppe både i den fælles interesse for Færøernes natur, kultur, historie samt geologi, ligesom indkøb og madlavning gik som smurt.

Der er bare får overalt, også ofte både midt på og i kanten af vejen. På et tidspunkt gik der lidt inflation i “fårede” vittigheder, som vi grinede af igen og igen…

Sidst, men ikke mindst: alle fire overnatningssteder lå rigtig godt, men fremhæves skal dog de to på hhv Sandoy og Suðuroy, der begge havde en vildt flot udsigt.

Så til jer, der endnu ikke har oplevet Færøerne, se at komme af sted. Det er fantastisk!

Kærlig hilsen
Margit

Kære Margit,
Tak for dit flotte indlæg, som helt fint beskriver turen. Tak for ordene om min kørsel. Jeg elsker at køre, så det er dejligt at høre, at det føles trygt og godt at køre med mig.

I var en skøn gruppe at være af sted med. Alt gik som en leg og alle deltog i madlavning, borddækning og afrydning m.m.

Ja, der var rigeligt med fårevitser, men det får være...... Det var også ret sjovt!

Tak for opfordringen til at komme af sted til Færøerne. Der er vildt smukt, så jeg håber at der er deltagere nok til en tur mere næste år.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Ingelise Hald

Hej Lillian,
Tusind tak for 12 dejlige dage på det helt fantastiske Færøerne. Danmark er jo "en flad pandekage" efter denne tur. Det var min første rejse med "Rejsen for dig", men ikke den sidste. Du havde planlagt alt helt perfekt. Man var ikke i tvivl om dit store kendskab og din store kærlighed til Færøerne.

Vi var en lille gruppe på 5 personer med godt sammenhold, samarbejde, samme interesse for natur, den færørske historie, får, fugle, gode grin og god mad.

Vi var alle klar kl. 9 om morgenen med madpakker, klar til nye eventyr ud i den den grønne natur med storslående udsigter, vandfald, farverige bygder og ikke mindst de tusindvis af skønne, sjove fotogene får i alle farver og formater.

Tak Lillian, for en dejlig ferie, kan anbefales til alle. Mange hilsener til dig og Margit ,Ingrid og Lone fra Ingelise

Kære Ingelise,
Det er mig der takker. Det er altid med spænding i maven, at man møder en helt ny deltager i "Rejsen for dig" regi. Du faldt til med det samme og det var som vi havde kendt hinanden længe.

Du var en stor gevinst for gruppen, både med din positive tilgang til alting, smil og eventyrlyst og med dine lækre morgenboller som du trofast stod og bagte til os.

Jeg er så glad for, at du kunne se mit store kærlighed til Færøerne.

Jeg håber virkelig at vi ses på en rejse igen en gang.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Hanne Bach Jensen

Uha, så er der allerede gået en uge siden jeg landede i Billund efter 1 uges ferie med Lillian og Rejsen for dig. Jeg var i Navaluenga i Spanien - lidt vest for Madrid. Boede på et skønt hotel - El Hotelito - med et dejligt og meget servicemindet værtspar.
Vi var på tur hver dag, med kørsel i de flotte bjerge og en skøn natur (så anderledes end det vi kender fra Danmark) Det blev til mange fine oplevelser og besøg på forskellige seværdigheder.
Kh Hanne

Kære Hanne,
Ja, tiden flyver af sted. Hurtigt bliver det hverdag igen. Dejligt at vi kan se tilbage på så mange gode oplevelser i Navaluenga og omegn.

Vores skønne værtspar glæder jeg mig allerede til at gense igen næste år. Det føles bare lige nu, som om der er rigtig længe til, selv om tiden flyver af sted.

Tak for følgeskab på turen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Irma og Keld Theilgaard

Irma og Keld
13-06-23
Tak for endnu en dejlig ferie, denne gang gik turen til Navaluenga i Spanien hvor vi boede på hotel EL Hotelito som ligger et par timers kørsel uden for Madrid, med skønne værelser og den dejligste mad.
Vi var på ture ud af huset i løbet af ugen , en dag var vi oppe i bjergende for at se Kongeørn og gribbe som blev fordret på tæt hold så spændende.
Vi var også ude og se ting som er på Verden UNESCO liste så som, den smukke bymur i Avila, El Escorial med mausoleum for de spanske konger samt den flotte Akværdukt i Sogovia og flere andre spændende ting.
En aktiv og skøn uge lige som vi kunne tænke os.
Kærlist Irma og Keld

Kære Irma og Keld,
Tak for gæstebogsindlægget og tak fordi I tog på endnu en tur med "Rejsen for dig".

Ja, vi fik godt nok oplevet en masse og vejret var heldigvis med os. Det var lidt diset nogle dage og lidt regn fik vi også, men for det meste regnede det kun om natten.

Kongeørnen og gribbene var virkelig en stor oplevelse. Den tror jeg skal gentages næste år.

Dejligt at I fik en tur lige som I kunne tænke jer.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig".

Helle

Først Tak til Lillian og Rejsen for dig.
Min Første rejse med ,Rejsen for dig,
Men absolut ikke den sidste. De næste 3 rejser er bestilt. Også min første rejse til Frankrig. Det hele har været så fantastisk. Også min første bil tur. Det gik over alt forventning.
Madlavnings kursus på fransk Chateau, med det skønneste værts par, Karin og Jesper. De to er lige så skønne som deres Chateau.
Vi har lavet det dejligste mad med kyndig vejledning af Karin, drukket de skønneste vine, så ikke noget at sige til, bukserne strammer da vi kom hjem.
Vil også sige Tusind Tak til de skønne piger , der var med på rejsen. Hvor har vi bare hygget og grint en masse.
Helt sikkert en ferie man ikke vil hjem fra, så jeg skal også med næste år.
Mange hilsner fra Helle

Kære Helle,
Det er mig der takker. Det var en fornøjelse at have dig med. Som førstegangs deltager er man sikker meget spændt på det hele. Du faldt godt til med det samme. Det var dejligt at se.

Jeg glæder mig til alle rejserne sammen med dig. Det bliver "den rene fest". Dejligt at vi lige tog en kop kaffe sammen, inden vi skiltes. Det var en god afslutning.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Lis

Tak til Rejsen for dig, dejlige rejsekammerater og et fantastisk værtspar til madlavnings kursus i Frankrig.
Vi havde en fantastisk uge, men særdeles godt vejr og skønne ture ud i den franske natur med picnic kurv med alverdens godter og gode vine og øl med hver dag. Vinsmagning flere gange, så der manglede absolut ikke vin eller andet drikkelse.

Fantastisk madlavnings kursus hvor Karin styrede os med en kærlig hånd og sørgede for, at vi havde lidt i glasset. Dejlige retter og så fantastisk at spise aftensmad ude i Frankrig i april måned.
En hel fantastisk uge og tak til jer alle for at gøre ugen helt uforglemmelig.
Jeg har bestilt til næste år og jeg er en af dem der flyver derned fra Billund og er gerne "guide sammen med anden rejser" hvis nogle er usikre på at komme fra den kæmpe store lufthavn og videre med Metro til banegården, hvor toget går videre fra ned til Karin og Jesper på Chateauet.
Jeg skal med Rejsen for dig på en tur til efteråret og det glæder jeg mig også særdeles til.
De dejligste hilsner fra Lis

Kære Lis,
Selv tak. Det er altid en fornøjelse at have dig med.

Ja, det var et fantastisk madlavningskursus, som Karin styrede med kærlig hånd og hvor var det dejligt at spise udenfor. Man kom helt i sommerstemning.

Du og Karen er nogle seje kvinder, sådan selv at finde vej helt ned til Karin og Jesper.

Jeg glæder mig SÅ meget til vi skal på tur sammen til efteråret.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Pia Veile

Tak for endnu en dejlig tur med rejsen for dig . Madlavningskursus på et fransk Chateau. Det var en fantastisk uge med det sødeste værtspar… lækker mad og gode vine, picnic de skønneste steder , kultur og markeder. Få lov til at opleve foråret to gange er vildt, vi kunne spise udenfor og alt var lige sprunget ud… så smukt.
Gode grin og søde deltagere, tak til jer for hygge og godt selskab. En tur man virkelig får lyst til at gentage.
Pia

Hej Pia,
Selv tak og tak for gæstebogsindlægget.

Ja, det er vildt at få lov at opleve foråret to gange og hvor var det skønt at sidde udenfor og spise i det lune forårsvejr.

Jeg glæder mig også allerede til næste års tur.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Karen Yding Sørensen

Tak for en dejlig tur med Rejsen for dig, hvor vi var på madlavningsferie hos det mest fantastiske danske ægtepar Karin og Jesper på deres lige så fantastiske Chateau.

Det var en sjov og hyggelig gruppe, og vi fik rørt lattermusklerne. Til gengæld kan man godt mærke på bukserne, at mavemusklerne holdt fri med alt den pragtfulde mad og diverse udsøgte vine man absolut måtte teste !!

Det kunne sagtens kalde på en gentagelse til næste år.

Tak for oplevelsen både til Lillian og de andre søde “piger”
Karen

Kære Karen,
Tak for dit fine gæstebogsindlæg.

Ja, Karin og Jesper er fantastiske og deres Chateau ligeså.

Ja, det med maden gik næsten for godt. Jeg har taget 1,6 kg på. Det var ikke lige planen, men sådan gik det også ved sidste madlavningskursus.

Det er mig der takker. Du er altid så skøn og positiv og det var en fornøjelse at have dig med på en rejse igen. Det glæder mig at du overvejer også at tage med næste år.

Lis og dig var så seje selv at rejse dertil. Det var så godt klaret!

Jeg håber at vi ses til næste års madlavningskursus i Frankrig.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Benedicte France

Hjemme igen efter endnu en af de dejligste ture med Rejsen for dig, denne gang madlavningsferie på danskejet Chateau i Loiredalen i Frankrig. Jeg har været der før med Rejsen for dig og måtte bare tilbage, det siger vel lidt. Vi lavede skøn fransk mad under supervision af Karin på Chateauet, smagte på gyldne dråber i tide og utide, dejlige udflugter i nærområdet med sublim picnic, markeder, kultur og afslapning i de smukkeste omgivelser i sommervejr ved Chateauet sammen med skønne rejsekammerater. Værtsparret var opmærksomme på gruppen hele tiden og ydede den bedste service, man kan tænke sig. Også tak til dem. Dette var min 8 rejse med Rejsen for dig, jeg har fået dejlige minder og nye venner. Tak for en vidunderlig tur. Og nu skal der laves fransk mad fra opskrifter vi fik med hjem. Benedicte.

Kæreste Benedicte,
Tak for dit fine gæstebogsindlæg. Det er altid dejligt at have dig med på tur og jeg håber også at du skal med på madlavningskursus næste år.

Jeg vil glæde mig til at høre om de opskrifter du får afprøvet.

Ja, det var det skønneste værtspar, vejret var med os og der blev smagt en del gyldne dråber.......

Jeg vil glæde mig til vi ses igen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Lisbeth Kallestrup

Endnu en rejse med Rejsen for dig er ovre det var nr 6 i rækken. Vi havde en rigtig dejlig tur til Holland med start i Gieterhoorn med 3 overnatninger.
Gieterhoorn er virkelig et besøg værd med alle dens flotte kanaler, vi nåede da også på kanal rundfart.
Vi oplevede også orkideer på tætteste hold i Orkidehaven, på hjemvejen kom vi lige forbi en planteforretning, så der kom lige lidt blomster med i bilen.
Det sidste overnatningssted var i Zaanvoot.
På vores vej til Zaanvoot var vi omkring Zaanse Schans en virkelig flot møllleby.
Vores sidste dag foregik i Amsterdam, hvor vi fik set en masse, lidt shopping, flotte bygninger, marked og Secret Light Distrikt.
Tak til Lillian for rigtig dejlig selskab og super fin tur.
Glæder mig allerede til næste tur.
Kærligst Lisbeth

Kære Lisbeth,
Tak for dit fine gæstebogsindlæg. Det er mig der takker. Du er en skøn deltager at have med! Du er altid med på at opleve, ligegyldig hvilke ideer jeg kommer med.

Ja, Amsterdam er en dejlig by. Jeg vil aldrig glemme vores oplevelse på kanten af kanalen, da vi skulle spise vores madpakke. Det var virkelig sjovt.

Jeg glæder mig også til vi snart skal på tur sammen igen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Martina Gammeltoft

Juletur til Cahors

Så oplevede jeg at være med Lillian på køretur fra Danmark til Frankrig. Du er en fortræffelig og erfaren rejseleder som dine gæster nyder rigtig godt af. Der er orden i alt til mindste detalje. Det var som I kan læse i beskrivelserne nedenfor en dejlig tur med gode og enestående oplevelser. Storby, middelalderby, julemarked, korte og lange vandringer i naturskønne omgivelser, udsigter og så floden Lot. Og varme og sol. Dog skal byerne Saint-Vincent-Rive-d’Olt og Luzech og loop-vandreruten der også nævnes. Opholdet hos Leif og Lucy var luksus på alle planer.
Alt i alt en dejligt tur. Jeg håber at være deltager en anden gang og kan kun opfordre alle til at rejse på tur med Lillian som rejseleder. Det kan ikke blive mere perfekt.
Med tak, mange hilsner og godt nytår
Martina

Hej Martina,
Tusind tak for alle de flotte ord, og for følgeskab på juleturen til Frankrig. Vi fik godt nok set meget på den ferie. Sarlat og Domme var nok nogle af mine højdepunkter.

Vi var rigtig heldige med vejret og det var dejligt at være fri for alt juleræset, synes jeg.

Også godt nytår til dig og dine kære.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Lisbeth

Mange tak til Lillian for en fantastisk tur til Frankrig, hvor vi havde en anderledes jul hos Leif og Lucy. Så fik jeg prøvet en Fransk jul.
Vi havde rigtig mange oplevelser, bl.a. julemarked i Sarlat og Toulouse, vi besøgte en gammel by som hed Domme den var virkelig spændende. En fantastisk gå tur langs floden LOT til en lille bjerglandsby. Så fik vi set Prins Henriks slot i Caix. På rundtur i Cahors.
Tak fra Lisbeth til Lillian for en rigtig dejlig tur.

Kære Lisbeth,
Selv tak. Det var som altid rigtig hyggeligt at have dig med. Det var din fjerde rejse i år. Det har da virkelig været et rejseår.

Ja, vi fik godt nok oplevet en masse ting. Især julemarkedet i Sarlat og byen i det hele taget, var en stor oplevelse for mig. Og så selvfølgelig middelalderbyen Domme. Helt eventyragtigt.

Jeg glæder mig til vi skal på tur sammen igen næste år.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Hanne Bach Jensen

Tusind tak for rigtig mange gode oplevelser på steder, jeg ikke har været før. Det har været rigtig spændende - Toscana, Firenze og Venedig. Skønt ophold hos Sofies B&B (rigtig sød værtinde og guide), besøg i San Gimignano (byen med de mange tårne), set en trøffelhund i aktion, besøg på øen Burano og meget, meget mere. En rigtig dejlig tur sammen med nogle rigtig dejlige rejsekammerater.
Tak for det siger Hanne :-)

Hej Hanne,
Selv tak og tak for dit fine gæstebogsindlæg. Ja, vi fik godt nok set og oplevet en masse. Det var din første tur med "Rejsen for dig", så jeg er rigtig glad for at du virkelig nød den og selskabet. Det var også nogle super søde medrejsende.

Jeg håber vi ses en gang igen.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"