Færøerne 2021 - Natur- og kulturferie

Midt i august  2021 (11 dage) 

Vi har besluttet at lave en endnu tur til Færøerne i 2021, hvis der er interesse nok herfor. Den kommer til at foregå sådan, at vi  hver især bestiller en flybillet til Vagar og ankommer næsten samtidig. Kan du ikke finde ud af det med flybillet bestilling, hjælper jeg dig gerne.

En flybillet kan fås helt nede til 1800 kr. (og billigere hvis du er heldig). 

Der er plads til 4 deltagere + mig på turen og vi skal bo 3 forskellige steder. På turen i 2016 til Fæøøerne kom vi vidt omkring og oplevede så forskellige ting som: besøg hos en, der tidligere har været på camino-vandring med os i Spanien, lækker kage og kaffe i Mormors cafe, besøg i kirker, overværelse af barnedåb og kirkekaffe + naturligvis alle turistseværdighederne i området og nogle dage i Torshavn. Vi boede også på Suderø, som vi igen skal besøge.

I 2018 har oplevelserne været nogle af de samme som i 2016, men der blev også tid til at se kongefamilien på besøg i Torshavn, se grindehvalerne, som lige var slæbt op på molen, kaffe og vafler ved "verdens ende" og andre spontane oplevelser. Vi tilbragte også nogle timer i garnforretninger og kom også på guidet vandretur til Hvannhagi. Den vandretur vil jeg super gerne med på igen.

Vi bestemmer sammen, hvad vi skal se og jeg gør hvad jeg kan for at imødekomme ønskerne. I år var der nogle der gerne ville på den 2 timers sejltur fra Vestmanna, så der kørte vi også til. 


Fotos fra turen i 2016 kan du se her. Vil du se billeder fra turen i 2018 så klik på "tur til Færøerne"

Det bliver 11 dage med fokus på natur, kultur, nærvær og samvær. Er du et varmt, rummeligt og positivt væsen med lyst til vat udforske Færøerne, så send mig en mail på Lillian[at]rejsenfordig[dot]dk og fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil med.

Pris kr. 8900 inkluderer:

Ophold 3 forskellige steder med helpension (vi laver selv morgenmad, smører madpakker til frokost og laver aftensmad sammen), en vandretur til hvannhagi med guide (hvis du har lyst), leje af fælles bil og udgifter til brændstof samt færgeoverfart Torshavn - Suderø og færgeoverfart til anden ø (hvilken ø er ikke besluttet endnu). 

Du kan her på dansk læse om Færøerne og alle de forskellige bygder/øer.

Skal du med på turen, er du også meget velkommen til at komme med forslag til, hvad du synes, det kunne være interessant at se.

Der er oprettet en interesseliste for turen, som du er meget velkommen til at blive skrevet på helt uforpligtende. Du skal blot sende en mail til mig. 

Vi kan være 5 (måske 6 på turen).