Færøerne 2022 - Natur, kunst og kulturferie


16. - 27. august 2022 (12 dage) - Fuldt booket - kom på venteliste!

Turene foregår på den måde, at vi hver især bestiller en flybillet til Vagar og ankommer næsten samtidig (der er direkte billetter fra både Billund og Kastrup). Rejser du fra Aalborg, skal du mellemlande i Kastrup. Kan du ikke finde ud af det med flybillet bestilling, hjælper jeg dig gerne. Kan du ikke finde ud af at bestille flybillet, kan jeg hjælpe dig.


Der er plads til 7 deltagere + mig på turen. Vi skal bo på hele 4 forskellige øer. Sandoy, Suderø, Streymoy og Bordoy. For at der også skal være noget nyt for mig udvides turen nok med en dag, så vi kan besøg Nolsoy. Det er uden ekstra omkostninger for dig der har bestilt rejsen inden den 1. december).

På turen i 2016 til Fæøøerne kom vi vidt omkring og oplevede så forskellige ting som: besøg hos en, der tidligere har været på camino-vandring med os i Spanien, lækker kage og kaffe i Mormors cafe, besøg i kirker, overværelse af barnedåb og kirkekaffe + naturligvis alle turistseværdighederne i området og nogle dage i Torshavn. Vi boede også på Suderø, som vi igen skal besøge.

I 2018 har oplevelserne været nogle af de samme som i 2016, med vi boede 3 forskellige steder. og der blev også tid til at opleve kongefamilien på besøg i Torshavn, se grindehvalerne, som lige var slæbt op på molen, kaffe og vafler ved "verdens ende" og andre spontane oplevelser. Vi tilbragte også nogle timer i garnforretninger og kom også på guidet vandretur til Hvannhagi. Den vandretur vil jeg super gerne med på igen.

Vi bestemmer sammen, hvad vi skal se og jeg gør hvad jeg kan for at imødekomme ønskerne. Sidste år var der nogle der gerne ville på den 2 timers sejltur fra Vestmanna, så der kørte vi også til. 

Fotos fra turen i 2016 kan du se her. Vil du se billeder fra turen i 2018 så klik på "tur til Færøerne"

I 2019 gik turen til Færøerne igen og denne gang besøge vi også øen Sandoy, som vi holder fast ved.

2022 bliver 12 (måske 13) dage med fokus på natur, kultur, kunst, autentiske oplevelser og samvær. Der er også mulighed for at købe godt og billigt garn med hjem, da vi også skal besøge et par gode garnforretninger (bl.a. Navia).

Er du et varmt, rummeligt og positivt væsen med lyst til vat udforske Færøerne, så send mig en mail på Lillian[at]rejsenfordig[dot]dk og fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil med.

Pris kr. 10998 inkluderer:

Ophold på delt dobbelt værelse (2 senge) på 4 forskellige øer. Opholdet er med helpension (vi laver selv morgenmad, smører madpakker til frokost og laver aftensmad sammen). Inklusive er også en vandretur til Hvannhagi med guide (hvis du har lyst), leje  af biler og udgifter til brændstof, tunnelafgifter, alle udflugter samt færgeoverfart Torshavn - Suderø og retur,  færgeoverfart til Sandoy og retur samt bidrag til Rejsegarantifonden.

Skal du med på turen, er du også meget velkommen til at komme med forslag til, hvad du synes, det kunne være interessant at se.