Frankrig - Gorges de Verdon og Nice

3. - 17. april 2021 (15 dage - 14 overnatninger inkl. overnatninger ned og hjem). Turen er fuldt booket, men du har mulighed for at støde til i Nice og tilbringe 6 dage sammen med os der (se nederste på siden).

Storby-ferie og anden skøn by nær Gorges de Verdon.

Dette er en fællesrejse, hvor vi først overnatter 5 nætter i et hus i en skøn lille by nær Tourtour, Aups og Frankrigs svar på Grand Canyon. Derefter kører vi 6 timer, hvor vi så ankommer til Nice, hvor vi skal overnatte i 5 nætter.  

Når vi rejser fra den lille by kommer vi til noget mere liv. Vi skal nemlig bo midt i den gamle bydel i Nice med kun 2 minutters gang til vandet og i gåafstand fra flere attraktioner bl.a. Matisse og Chagall museet. Hotellet har udsigt over Palais de Justice. Der er også et af Nices store blomstermarker tæt på. Her kan vi købe alt hvad hjertet begærer.  

Hvis nogle er til natur og bjerglandsbyer, så er der en dejlig middelalder by (Saint Paul de Vence), som er fyldt med små hyggelige gallerier, kunstnerværksteder, kaffesteder og restauranter. En fantastisk udsigt udover cote de azur!

Fra den nye banegård kører toget langs kysten mod øst til Monaco og Italien, og tager man det mod vest, kommer Antibes, Cannes og St. Tropez.

Fra den gamle banegård kører toget op i bjergene, hvor man i løbet af ganske få timer, får mulighed for at hoppe af og på, i et utal af hyggelige middelalderbyer med hver deres charme. Vores værtspar har selv været i byen Entreveaux". Det er en meget smuk middelalderby, der er omgivet af en bred flod med en stenbro som den eneste indgang til byen. Det er en meget imponerende middelalderborg på toppen!

PRIS: 5997 kr. for 11 dage i Frankrig (10 overnatninger), ophold på delt twin værelse og inklusive morgenmad (som vi selv tilbereder) og kørsel mellem overnatningsstederne samt al kørsel til udflugter. Vi køber selv ind til morgenmad. Jeg forestiller mig sprøde baguettes/lækkert brød, forskellige franske oste, lune crossianter m. m. 

Overnatningning ned og hjem er for egen regning, men jeg finder sjov og billige hoteller. Ligeledes skal du bidrag til brændstof, vejafgifter m.m. 

Ting til aftensmad køber vi i fællesskab og deles om udgifterne og hjælper selvfølgelig hinanden med madlavning. Det skal være lette retter, hurtige at lave og dem der ikke kan lave mad, hjælper de andre i køkkenet. Vi vil ikke bruge vores tid på madlavning.

NYT: Hvis du "blot" ønsker at opleve Nice og bo og opleve sammen med os (og ikke med hele turen som har 14 overnatninger), så er det også muligt at tage fly til Nice og være sammen med os i 6 dage (5 overnatninger). Pris kr. 3998 for ophold i delt dobbeltværelse (2 senge), morgenmad og følgeskab på udflugter og rundtur i byen. Ankomst fredag den 27. september og afrejse igen lørdag den 2. oktober.