Italien, Venedig og Toscana 2022

26. oktober - 3. november 2022 (9 dage (8 overnatninger)

Oplev Toscana og Venedig.

Vi skal tilbringe i alt 6 dage hos Sofie med 2 udflugtsdage (Lucca eller Firenze samt San Gimignano (byen med de 14 tårne). Hvis vi har lyst, kan vi lære at lave italienske ravoli nede hos ostemanden og vi kan komme på trøffeljagt med en trøffelhund. 

 Værelsemulighed:

Pris:

Dobbeltværelse med dobbeltseng som enkeltværelse og badeværelse lige udenfor på gangen (skal deles med to andre deltagere fra gruppen) og helpension* de 6 dage (5 overnatninger) hos Sofie, og ophold på delt dobbeltværelse med morgenmad (2 senge på værelset) på vores 3 overnatninger i Venedig, transport til Venedig og tilbage, guide (Sofie tager med som guide), billetter til vandbussen i Venedig, 2 udflugter, enten til Firenze eller Lucca og så skal vi opleve byen med de 14 tårne og bidrag til Rejsegarantifonden kr. 7297. 

Ophold i delt dobbelværelse (2 senge) og eget bad kr. 7297.

Ophold på delt dobbeltværelse (2 senge) og bad på gangen kr. 6997.

I Venedig er der kun twin værelser (2 senge).

Derudover er der hyggeligt selskab med masser af grin samt oplevelser som ikke lige står i programmet (og det koster ikke ekstra!)

*Inklusive er ikke frokosterne på udflugtsdagene samt frokost og aftensmad i Venedig.

Det er rigtig dyrt at overnatte i Venedig, så vi tager kun 3 overnatninger, men vi vil opleve så meget som muligt, så vi har næsten 4 hele dage der. Vi kører efter morgenmaden hos Sofie den 29. oktober og retur igen den 1. november til aften, hvor vi tager retur til Sofies B & B og tager 2 overnatninger der, inden turen går videre mod Rom.

Alt afhængig af vejret bliver programmet sådan:

26. oktober - ankomst og afslapning

27. oktober - Udflugt til Firenze eller Lucca

28. oktober - Udflugt til San Gimignano (byen med de 14 tårne).

29. oktober - afrejse til Venedig efter morgenmaden (er fremme ved 13 tiden).

30. oktober  - Venedig

31. oktober – Venedig

1. november - kører hjemad fra Venedig og til Toscana og besøger Chioggia, på vej hjem

2. november - afslapning - evt. gåtur i området.

3. november. Hjemrejse.

Du kan køre med til Toscana mod tilskud til brændstof, vejafgifter m.m., men du kan også flyve til Firenze og tilkøbe afhentening og aflevering hos Sofie (80 euro for en retur). Så står hun og venter på dig, når du lander. I fald du vil køre med til Toscana, tager vi afsted den 25. oktober. Du kan kun køre med mig derned, da jeg tager videre med nogle af de tilmeldte til Rom på en længere tur. Kørsel derned ca. 150 euro. Det samme hjemad.
Overnatning på vej til Italien er for egen regning. Ca 45 euro pr. person.