Skotland (nær Edinburgh)

Udsolgt - men der kommer en vandreferie i 2020

25. juni - 2. juli (7 overnatninger)

En uge der kommer til at bestå af bl.a.:

2 hele dages vandring på The Borders Abbey (for at vi kan lære det smukke naturområde godt at kende). Henholdsvis 19 og 18 km (kan du ikke gå så langt, er der andre muligheder).

Besøg på Abbot Ford (Sir Walter Scotts hjem, forfatteren til bl.a. Ivanhoe).

Besøg på Floors Castle og i den smukke blomsterpark inkl. entre.

Rundtur i den smukke by vi bor i. 

Det bliver også mulighed for en kreativ formidag/eftermiddag (med undervisning), hvor vi kan lave decoupage, male på keramik eller gravere i glas.

Pubbesøg (vi skal selvfølgelig opleve en ægte skotsk pub og stemningen der). Det er for egen regning, det du drikker der.

En uge på hyggelig (delt) twin værelse med lækker skotsk morgenmad, skønne danske værtsfolk, taxa til og fra lufthavnen (1½ time hver vej), 2 dages vandring på "The borders Abbey", besøg på Floors Castle (inkl. entre), udflugt til Abbot Ford, busbilletter til nævnte udflugter og ud til startsteder for vandring, alle udflugterne og søde rejsekammerater kr. 4498 kr.

Lidt om vore værtsfolk:

Pernille og hendes mand, Thomas besluttede at det var på tide at der skulle ske noget andet end det de var beskæftiget med. De har altid holdt at være omgivet af  mennesker.

Thomas var salgsingeniør og Pernille arbejdede for SAS i Kastrup Lufthavn.

De har brugt megen tid på at finde ud af hvad der var bedst for dem og fandt ud af, at Bed & Breakfast var det eneste ene for dem og de har ikke fortrudt et øjeblik.

De rejste flere gange til Skotland for at finde det rigtige B&B.

De har lagt vægt på  mange af de produkter de bruger til vores morgenmad skal være fra Skotland/lokal området  og/eller er hjemmelavet. Deres pølser og blodpølse kommer fra den lokale slagter hvor alt kødet kommer fra græsfodret kvæg.

Alle deres syltetøjer og marmelader er hjemmelavede lige som deres brød er hjemmebagt.

Noget af det som var vigtigt for dem, da de skulle beslutte hvor de skulle købe deres lille B&B var størrelsen på byen. Det er vigtigt for dem at de kunne blive en del af samfundet der. De elsker at når de går en tur på High Street, hovedgaden i Jedburgh, så hilser man på hinanden og får en lille sludder.

Selv om byen ikke er ret stor (ca. 3000 indbyggere) er der en livlig aktivitets kalender med bl.a. hand-ba, Callant festival, øl festival mange optog med sækkepiber og løbe festival med ultra løb 60 km (og dagen efter halv maraton) blot for at nævne nogle få stykker.