Spanien, Navulenga. Besøg 4 - 5 Unesco-byer - 2021

23 - 30 oktober 2021- Kun 5 pladser.

En fælles tur hvor vi skal opleve de 4 eller 5 Unesco byer, Toledo, Segovia, Avila, Salamanca og El Escorial. Jeg har besøgt de 4 første byer og dem kan jeg varmt anbefale. Toledo og Segovia kan du se billeder fra ved at klikke på linkene. 

På det lille hotel med dansk/spansk værtspar er der taget højde for bæredygtighed i indretningen og driften, dog uden at gå på kompromis med komfort og velvære. Der er derfor både økologisk linned, sparepærer og solpaneler, men ogsaa air condition, wifi og fladskærme med integreret dvd-afspiller for blot at nævne et par eksempler.

Indretningen kan betegnes som ”agro-chic”, idet brugen af enkle, rustikke materialer som jern, træ, cement og læder, der diskret leder tankerne hen paa den nærliggende hesteverden, kombineres med designikoner som Stelton-kander, Butterfly- og Condessa-stole.

Det ligger mellem ½ og 1½ times kørsel fra 5 UNESCOS World Heritage Sites (Toledo, Salamanca, Avila, Segovia og El Escorial)


Pris 5998,00 kr.  for en uge på delt twin værelse og inklusive ½ pension, billeje, brændstof og bidrag til Rejsegarantifonden. Dog excl. flybillet. Vi hjælpes ad med at bestille flybilletter.

Du kan læse mere om stedet vi skal bo lige her.