Rold Storkro

For foden af Rebild Bakker ligger den smukke "Rold Storkro" i skovkanten. Et perfekt udgangspunkt til de mange kilder i området og traveture i Rolds skov. Her er heller ikke langt til Aalborg, Lille Vildmose, Mariager m.fl.

Det første får du her. Par eller evt. bedsteforældre med børnebørn eller forældre med børn fra midt i juni til midt i august. 3 dage på det dejlige hotel i skovkanten i bunden af Rebild bakker. Bakkerne er lige uden for døren, spændende vandreture i skoven, dådyr som I kan kigge på nede i haven, mens I nyder den store morgenbuffet, minigolf er der også og I kan leje cykler eller kano. En kanotur på Lindenborg å (200 med fra Rold Storkro) er jeg sikker på, at både børn og børnebørn vil synes om ligesom Thingbæk Kalkminer er i meget kort gå afstand. På Rold Storkro er der også et mindre swimmingpool samt sauna og der er legerum med lego bord samt pool bord og fodboldspil (for de unge/voksne. Top Karens gamle traktørsted, hvor du får den skønneste lagkage er også kun er en lille gåtur væk.

Pris fra midt i juni til midt i august kr. 1898 kr. for 4 dage (3 overnatninger) inkl. stor morgenmadsbuffet og en 2 retters lækker aftenmenu. Dette er prisen pr. person på delt mindre dobbeltværelse. Tillæg for dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 600. Børn fra 4 - 12 år halv pris på opredning (sovesofa). 

----------------------------------------------------

Eventyrlig single - eller partilbud Rold Storkro

Overnatning i vandrefugleværelse kr. 498 kr. pr. person inkl. stor morgenbuffet og lækker 2 retters menu. Prisen er den samme pr. person, om du er single eller en del af et par (altså om du har værelset som eneværelse eller deler det med en anden). Så en hel uge med ½ pension koster dig kun kr. 3486, hvis du skulle få lyst til en uge på dette hyggelige hotel. Du kan vælge det antal dage der passer dig og tilbuddet gælder resten af året. Kort fortalt er vandrefugleværelset et lille spartansk indrettet værelse med to faste køjesenge med gode madrasser, en festlig udsmykning, håndvask, skrivebord og lille TV.
Brusebad og toiletter forefindes på gangen.
Næste år nedlægges værelserne desværre, så tilbuddet gælder kun indtil udgangen af 2017.

Foruden de gode tilbud forærer Rold Storkro ”Rejsen for dig” gæster en  lille bog fra egnen, forfattet af  Helge Qvisttorff (værdi 98 kr.) ligesom der er rabat på entre på Rebild Centret (Thingbæk Kalkminer), Mariager Saltcenter og spillemandsmuseet i Rebild. Desuden er der gratis postkort samt du har mulighed for at købe ”Skovridderens 6 traveture” for kun kr. 75 (normalpris kl. 125,00).