Malekursus i det skønne Toscana


Vi du nyde det det smukke Tocana (nær Firenze) og vil du samtidig gerne lære at male eller lære nyt, så har du nu muligheden. 

Sofie er uddannet Mag.art i kunsthistorie på Aarhus Universitet. Uddannelsen er hovedsaglig en teoretisk uddannelse, men man har også værkstedsundervisning i både tegning, maleri og skulptur, så man efterfølgende bla. vil kunne undervise i billedkunst i gymnasiet. Derudover har hun gået et år på Accademia Italiana i Firenze.

 Sofie har malet, lige siden hun var barn. I Toscana er hun medlem af en kunstnersammenslutning, hvor de holder udstillinger flere gange om året.

Den kunst Sofie skaber er ikke selvhøjtidelig og har ofte et humoristisk strejf. 

Sofie vil gerne lave et kursus for dig der gerne vil lære at male eller dig der maler på hobbyplan. Prisen er for undervisning enten i marts, april eller maj eller slut septermer, oktober og november.

Kurset bliver tilrettelagt med 4 x 3 timers undervisning. Der vil blive to fridage, hvor du enten kan vælge at tage med Sofie på marked eller tage en tur ind til Firenze eller måske gå nogle ture i den smukke natur. 

Opholdet + helpension  (minus frokost på fridagene) kr. 3698 (med enkeltværelse er prisen kr. 4198)

Undervisning og materialer betales til Sofie med kr. 1999.

Kurset, lærred/materialer, ophold på delt twin værelse beløber sig ialt til kr. 6497 + flybillet. Prisen for undervisning bliver billigere, hvis I er to der deles om undervisningen. 

Sofie henter og bringer gerne i lufthavnen i Firenze (40 euro).